Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Onmeunig snelle verbindingen op de Zwarte Cross

12 juli 2018 16:24

NDIX zorgt samen met TReNT Glasvezel voor de breedbandverbinding voor het festival de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Gezamenlijk dragen we er zorg voor dat de medewerkers en festivalbezoekers op een snelle, betrouwbare wijze gebruik kunnen maken van een "onmeunig" snelle verbinding.

De Zwarte Cross is het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en heeft de grootste motorcross ter wereld. Bij een festival van een formaat als deze hoort dan ook een snelle internetverbinding. Festivalgangers kunnen zo via de gratis WiFi -mogelijk gemaakt door Extreme Networks - onmiddellijk hun gekste foto’s en (live) video’s delen met iedereen die niet bij dit festival aanwezig kan zijn! 

Over de Zwarte Cross

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaats vindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feest viert. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de vorige editie in 2017 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk! Meer info: www.zwartecross.nl