Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Nieuwe projecten

31 januari 2012 14:49

In onder andere Dedemsvaart, Hattemerbroek, Apeldoorn, Münster en Kreis Viersen is NDIX in verschillende stadia bezig om ook deze plaatsen te verbinden met het NDIX-netwerk.

Bedrijventerreinen Deventer, Hengelo en Enschede
De bedrijventerreinen Hanzepark, Kloosterlanden en Bergweide in Deventer zijn nu ook verbonden met het NDIX-netwerk. Via glasvezels van TReNT Glasvezel kunnen bedrijven nu hun ICT-diensten afnemen op onze digitale marktplaats. Het opstappunt bevindt zich in het ITB-Datacenter.

Daarnaast zijn ook de bedrijventerreinen Twentekanaal in Hengelo en Marslanden in Enschede nu volledig ontsloten via TReNT Glasvezel.

Dedemsvaart
Na een succesvolle vraagbundeling gaan we dit jaar van start met het verglazen van Dedemsvaart. Minimaal 10 bedrijven zullen worden aangesloten op het NDIX-opstappunt bij Sollie.com. De glasvezels worden gelegd door Cogas. Het project is daarnaast mede mogelijk gemaakt door een subsidie van gemeente Hardenberg.

Hattemerbroek
Bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek is nu aangesloten op de digitale marktplaats van NDIX. H2O is een gezamenlijk bedrijventerrein van de gemeenten Hattem, Heerde en Oldenbroek en is gelegen op een steenworp afstand van Zwolle. De eerste bedrijven hebben zich gevestigd op het terrein, dat volop in ontwikkeling is.