Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Nieuwe medewerkers

01 april 2015 11:36

Onlangs zijn er weer twee nieuwe medewerkers in dienst gekomen bij NDIX. Tom ter Huurne is ons NOC-team komen versterken en de binnendienst van onze verkoopafdeling is uitgebreid met Joost van Laar.

Hieronder leest u meer over hen:

Tom ter Huurne
NOC Engineer

Als onderdeel van ons NOC-team bemant Tom onze 24/7 helpdesk en zorgt hij er voor dat klantaansluitingen opgeleverd worden en netwerkuitbreidingen gerealiseerd worden. Tom heeft na zijn studie Technische Informatica gewerkt als systeembeheerder bij een ICT-dienstverlener. Daar heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten van complete bedrijfsnetwerken van begin tot eind: installatie van apparatuur, VLAN-configuratie, installatie van diensten als internet en VoIP en werkplekbeheer. Ervaring die bij NDIX goed van pas komt in het contact met onze klanten.

Joost van Laar
Verkoop binnendienst

Na een commerciĆ«le opleiding is Joost aan de slag gegaan in de ICT-branche. Hij heeft in commerciĆ«le binnen- en buitenfuncties gewerkt bij een aantal ICT-dienstverleners. Hier heeft hij ervaring opgedaan met internet, VoIP-telefonie en andere ICT-diensten. Ervaring die hem goed van pas komt bij NDIX, waar hij klanten en aanbieders adviseert over de mogelijkheden van een NDIX-aansluiting. Hij handelt daarnaast alle accessaanvragen af.