Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX wordt nieuwe partner van Future of Twente

27 mei 2021 00:00

Het initiatief Future of Twente, een samenwerking tussen Twents vrouwelijk talent en het Twentse bedrijfsleven, heeft in NDIX een nieuwe partner gevonden. Afgelopen zaterdag, 23 mei werd de samenwerking door Emma van Geel (voorzitter van de stichting achter Future of Twente) en Jeroen van de Lagemaat (algemeen directeur NDIX) officieel bekrachtigd.

Thumbnail FOT

Future of Twente zet zich in voor de ontwikkeling van vrouwelijk talent in de regio Twente. “Met dit initiatief willen we vrouwen van alle leeftijden inspireren om de kansen in hun carrière te pakken. Daarnaast willen we bedrijven bewust(er) maken van het verborgen potentieel. We zijn blij dat meerdere bedrijven zich al bij ons aangesloten hebben”, aldus Emma van Geel.

De komende drie seizoenen is Future of Twente hoofdsponsor van de FC Twente Vrouwen. Het afgelopen seizoen is zondag succesvol afgesloten met het behalen van de landstitel. “NDIX juicht het initiatief van Future of Twente van harte toe. We vinden het belangrijk dat er binnen onze regio voldoende kansen zijn voor het vrouwelijk talent, dat hier volop aanwezig is. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook op het voetbalveld, zoals het kampioenschap wel bewijst. Dat we nu niet alleen de FC Twente Heren maar ook de Vrouwen sponsoren is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid waar we trots op zijn. Wij nodigen onze zakenpartners graag uit om dit goede initiatief eveneens te ondersteunen”, aldus Jeroen van de Lagemaat.

Omslagfoto Future of Twente

Meer informatie over Future of Twente is te vinden op: www.futureoftwente.nl