Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX levert breedbandverbinding Zwarte Cross 2017

13 juli 2017 11:29

Samen met TReNT Glasvezel levert NDIX de breedbandverbinding voor festival de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, dit jaar van 13 t/m 16 juli. TReNT voorziet het terrein van een glasvezelverbinding en NDIX levert de koppeling naar de digitale marktplaats.

De Zwarte Cross is het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en heeft de grootste motorcross ter wereld. Bij een festival van een formaat als deze hoort dan ook een snelle internetverbinding. Festivalgangers kunnen zo via de gratis WiFi onmiddellijk hun gekste foto’s en (live) video’s delen met iedereen die niet bij dit festival aanwezig kan zijn! 

Over de Zwarte Cross
De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaats vindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feest viert. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de vorige editie in 2016 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk! Meer info: www.zwartecross.nl