Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX Relatiedag: De mogelijkheden van breedband

02 juni 2015 10:08

Internet maakt een steeds groter deel van ons leven uit. Als consument, maar zeker ook zakelijk. Steeds meer bedrijven en instellingen hebben de beschikking over een snelle glasvezelverbinding. Deze wordt vaak gebruikt voor internet en telefonie. Maar er is nog zoveel meer mogelijk!

NDIX organiseert daarom op 11 juni in het FC Twente stadion een congres over de laatste ontwikkelingen op breedbandgebied voor bedrijven en instellingen. Tijdens het congres worden de bezoekers uitgedaagd verder te denken over hoe een breedbandverbinding hun organisatie kan verbeteren.

Haal technologie de mens in?
Keynote spreker is Yuri van Geest, medeauteur van het boek ‘Exponential Organizations’. Hij houdt zich bezig met toekomst van ons internetgebruik. Er zijn nu al zo’n 10 miljard apparaten gekoppeld aan het internet. Over 5 jaar zullen dit er 50 miljard zijn, over 15 jaar 1.000 miljard. Wordt de mens in de toekomst ondergeschikt aan kunstmatige intelligentie? En hoe worden organisaties beïnvloedt door kunstmatige intelligentie en zaken als lichaamssensoren, DNA profiling, met internet verbonden auto’s en huizen? Deze vragen zullen worden beantwoord door Van Geest.

ICT in alle facetten van de samenleving
De overige presentaties van de dag belichten een breed scala aan breedband gerelateerde onderwerpen, zoals ICT om het stedelijk leven te verbeteren, de digitale marktplaats voor zakelijke ICT-diensten, veiligheid op het internet, Fiber to the Home en ICT voor zorg en onderwijs. Er is een informatiemarkt waar aanbieders meer vertellen over hun zakelijke ICT-diensten, zoals camerabeveiliging, outsourcing van servers, clouddiensten en televisie voor organisaties. Ook kunnen de bezoekers een stadiontour of freestyle voetbalclinic volgen.

Congres 11 juni gratis toegankelijk

NDIX organiseert iedere twee jaar een breedbandcongres voor haar relaties en andere geïnteresseerden. Er worden ongeveer 250 bezoekers verwacht. Het congres van 2015 is de vierde editie en is zowel een netwerkevenement als een informatieve bijeenkomst met een breed scala aan presentaties die de diverse toepassingsmogelijkheden van breedband belichten. Het congres is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde ondernemers. 

Programma
Aanmelden