Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX op TV in Ondernemen doen we Zo!

14 november 2017 14:44

Zondag 19 november was NDIX te zien in het programma Ondernemen doen we Zo van RTL7. Thema van deze aflevering is Smart Industry. Hoe kan de koppeling met de digitale marktplaats van NDIX bijdragen aan Smart Industry in een organisatie?

Voor toepassingen in Smart Industry is een optimale breedbandverbinding van groot belang. Apparatuur moet probleemloos, snel en optimaal voorzien worden van de juiste informatie. Bij Smart Industry wordt veelal gedacht aan productiebedrijven waarbij het complete proces "smart" uitgevoerd wordt. Maar al eens gedacht aan een waterschap dat "smart" opereert?

Eén van de klanten van NDIX - Waterschap Vechtstromen - legt in deze uitzending van Ondernemen doen we Zo uit hoe het waterschap smart is geworden door de koppeling met het NDIX-netwerk. Jeroen Warmelink van Waterschap Vechtstromen: "De digitale marktplaats heeft ervoor gezorgd dat wij in contact zijn gekomen met een bedrijf dat de glasvezelaanleg voor ons heeft geregeld. Dit heeft voor ons als gevolg gehad dat wij nu een goede dataverbinding hebben met al onze locaties. Die verbinding is belangrijk omdat wij momenteel aan het experimenteren zijn met camera’s die de rioolzuiveringsinstallaties in de gaten houden om deze te monitoren!" 

Bekijk hier het fragment