Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX nieuwe belichter Glasnet Tiel

01 augustus 2017 13:40

NDIX is de nieuwe operator op het open glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Kellen, Westroijen, Latenstein en Medel in Tiel. Vanaf half augustus wordt door NDIX het netwerk voorzien van nieuwe switchapparatuur en wordt bij alle klanten nieuwe apparatuur geplaatst.

Hierdoor voldoet het netwerk aan de nieuwste standaarden en is het netwerk flexibeler. Bijkomend voordeel is dat NDIX het netwerk heeft aangesloten op haar digitale marktplaats voor ICT-diensten. Meer dan 90 aanbieders bieden hier alle denkbare zakelijke dienstverlening aan, zoals internet, VoIP- en clouddiensten. Glasnet Tiel is eigenaar van het glasvezelnetwerk op de genoemde bedrijventerreinen in Tiel.

Meer voor minder
Voor bestaande klanten levert de overgang naar NDIX als nieuwe operator een flinke kostenbesparing op. Waar tot nu de prijs geldt van € 600 voor 1Gbit/s zal na de migratie een glasvezel inclusief 1Gbit NDIX-poort slechts € 99 kosten. Een besparing voor bestaande klanten van ruim 80%! Uiteraard gaat deze prijs ook gelden voor nieuwe klanten op de bedrijventerreinen. Het eenmalige aansluitbedrag is maatwerk aangezien het afhankelijk is van de afstand die gegraven moet worden om een bedrijf aan te sluiten op het glasvezelnetwerk van Glasnet Tiel. 

NDIX verzorgt tevens het volledige end-to-end beheer vanuit haar eigen NOC. Het netwerk wordt vanuit hier in de gaten gehouden en bij problemen kunnen de aangesloten bedrijven 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij het NOC van NDIX terecht.

Bij vragen over de mogelijkheden op Glasnet Tiel kunt u contact opnemen met onze sales-afdeling: sales@ndix.net of 053 - 711 41 50.