Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX levert breedbandverbinding voor UEFA Women's EURO 2017

03 augustus 2017 16:43

Samen met TReNT Glasvezel levert NDIX als huisleverancier voor de halve finale en finale een upgrade van de breedbandverbinding in het stadion van FC Twente. De verbinding is met een factor 5 verhoogd voor deze unieke gelegenheid!

Normaliter maakt FC Twente gebruik van een stabiele NDIX-verbinding, maar met de verwachte nationale en internationale drukte heeft men op wens van UEFA de capaciteit van de bestaande koppeling op het NDIX-netwerk verhoogd. Deze upgrade is maatwerk, gezien de verhoogde capaciteit slechts geldt voor een periode van 2 maanden.

Ultieme vrijheid door razendsnel internet
Door deze tijdelijke verhoging zal er geen beperking zijn waardoor tussen de 80 en 100 personen van binnenlandse- en buitenlandse pers de ultieme vrijheid krijgen op het delen van content met voetballiefhebbers in zowel Nederland als daarbuiten. Partner Previder heeft de internetfeed opgeschroefd, waardoor het internet zo snel is dat alle persberichten zonder enige vertraging op de redacties in binnen- en buitenland kunnen worden afgeleverd en actuele berichtgeving naar het Nederlandse en buitenlandse voetbalminnende publiek kan plaatsvinden.

Voor meer informatie over glasvezel: www.ndix.net

oranje-fctwentestadion
FC Twente Stadion Enschede