Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX krijgt 8 in klanttevredenheidsonderzoek

30 januari 2017 10:38

Eind vorig jaar zijn al onze klanten weer uitgenodigd om hun ervaring met NDIX te beoordelen. Als rapportcijfer voor onze dienstverlening hebben we een 8 gekregen.

Zoals altijd hebben we gevraagd waarom ze gekozen hebben voor NDIX. We zien dat de betrouwbaarheid van ons netwerk en de goede kwaliteit daarin steeds belangrijker worden.

Klanten willen graag meer inzicht in het gebruik van hun aansluiting. Dienstaanbieders willen graag een overzicht van de eindgebruikers die zij via NDIX van ICT-diensten voorzien. Ook wordt verzocht online overzicht te geven van gepland onderhoud en andere onderbrekingen. We werken aan een klantportal waarin alle relevante gegevens over de aansluiting beschikbaar komen.   

Digitale marktplaats
De meest ingekochte dienst op onze digitale marktplaats is nog altijd internet, 76% koopt internet in via de NDIX-aansluiting. Daarna volgen telefonie (35%), koppelingen van bedrijfsvestigingen (21%), hosting (9%), clouddiensten (8%) en back-up/storage (8%).

43% neemt deze diensten af bij één aanbieder, maar we zien het percentage klanten die van meerdere aanbieders tegelijkertijd gebruik maakt steeds verder toenemen. In de toekomst verwacht 19% telefonie via de marktplaats te gaan inkopen. 11% denkt na over back-up, storage en het koppelen van vestigingen.   

Bedankt
Onder de respondenten hebben we een iPad Pro verloot. De gelukkige winnaar was Herko Baarslag van Camping de Kleine Wolf. Hij heeft de iPad inmiddels in ontvangst mogen nemen. Onze hartelijk dank aan alle klanten die aan het onderzoek hebben meegewerkt! Het helpt ons om te horen wat we goed doen en waar we onze dienstverlening kunnen verbeteren.