Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX en DesignLab werken samen aan uitdagingen op de “Living Smart Campus”

02 maart 2018 10:15

NDIX verbindt op meer vlakken dan alleen glasvezel. Wij brengen ook graag bedrijven met elkaar in contact om innovatie te faciliteren. Zo ook bij het programma Living Smart Campus van het DesignLab.

Op de Universiteit Twente biedt het DesignLab een platform voor multidisciplinaire samenwerking en creativiteit. Dit uit zich in verschillende projecten, één daarvan is Living Smart Campus. Binnen dit programma wordt de campus ingezet als proeftuin voor Smart City technieken. Zelfrijdende auto’s of drones maken er hun proefrit, maar denk ook aan wifitracking om gedrag in een urbaniserende omgeving te meten. Hierbij is er ondersteuning vanuit het DesignLab en kan er gebruik worden gemaakt van de verschillende faciliteiten op de campus.

Momenteel zoeken NDIX en DesignLab naar ideeën die binnen dit programma gerealiseerd kunnen worden. Heeft u een vernieuwend concept in gedachte of loopt u tegen hindernissen aan bij de ontwikkeling van uw nieuwste idee? Dan kan de Living Smart Campus u wellicht verder helpen!

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 15 maart organiseren NDIX en DesignLab een informatiesessie om de opzet van het programma verder toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Wij zien u graag vanaf 13:30 uur in het Designlab aan de Hengelosestraat 500 in Enschede.

Heeft u voorafgaand aan de bijeenkomst al vragen: neem dan contact op met Folkert Nelissen: 053 711 4150 of via f.nelissen@ndix.net