Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Megasnel internet in GigabitCity Münster

08 mei 2019 00:00

Bakkerij Krimphove (met 19 vestigingen een begrip op het gebied van brood en banket in Münster) heeft een goede reden om te vieren. Ze hebben sinds kort een snelle internetverbinding in alle winkels in Münster dankzij de 1 Gigabit glasvezelverbinding van NDIX (Nederlands Duits Internet Exchange te Enschede).

"De aanleg en aansluiting op het glasvezelnetwerk onlangs op het industrieterrein Loddenheide in Münster is goed verlopen en we profiteren onmiddellijk van een snelle verbinding via de gerouteerde glasvezel", aldus de heer Krimphove.

De goede bakker Krimphove is zeer tevreden: "We kozen voor de glasvezelverbinding van NDIX omdat we elke dag enorme hoeveelheden gegevens verwerkten via onze kassa's in het netwerk en bij onze oude verbindingen waren we gewoon niet in staat om goed te werken. De prijs-prestatieverhouding heeft ons overtuigd.”

Over de nieuwe situatie met glasvezel zegt de heer Krimphove: "We zijn aanzienlijk sneller en kunnen probleemloos en zonder vertraging werken. Tot nu toe hebben we goede ervaringen met NDIX. Van installatie tot en met de in bedrijfstelling verliep alles goed en we zouden het aan elk ander bedrijf aanbevelen."

NDIX bv heeft tot nu toe de meeste bedrijven in het bedrijventerrein Loddenheide in Münster aangesloten op 1 Gigabit / s-glasvezel. De diensten, evenals internet en telefonie via deze high-speed glasvezelverbinding worden aangeboden door verschillende serviceproviders. Dit maakt Münster de derde succesvolle Gigabitcity van NDIX bv uit Enschede. De steden Gronau, Steinfurt zijn ook Gigabitcity en profiteren al van de snelle glasvezelverbindingen.

De stadsdelen Siemensstrasse, Mecklenbeck en Hafen in Münster zijn de volgende gebieden waar de glasvezel wordt aangelegd. Binnenkort kunnen de bedrijven aldaar zich ook klaarstomen voor de toekomst en worden aangesloten op een snelle glasvezelverbinding. 

NDIX flyer GigabitCity Münster A5 print Pagina 1 download brochure GigabitCity Münster.pdf 

Für Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.


Ulrich FunkeThomas Gwenner
T +49 (0)251 694 1042T +49 (0)251 694 1042
M +49 (0)173 297 33 48M +49 (0)174 247 71 06
info@gigabitcitymuenster.deinfo@gigabitcitymuenster.de