Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Maatregelen in verband met COVID-19

29 september 2020 00:00

De impact van het COVID-19 virus wordt snel groter. Landelijk zijn een aantal beperkingen ingesteld, die invloed hebben op onze dagelijkse werkzaamheden. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. NDIX is als beheerder van de digitale infrastructuur verantwoordelijk voor een groot deel van de continuïteit en beschikbaarheid van organisaties, overheid en zorginstellingen. In dit bericht geven we je informatie over de maatregelen en procedures omtrent de aanpassingen in onze werkzaamheden.

Personeel 

NDIX heeft volgens de richtlijnen van het RIVM ervoor gezorgd dat de medewerkers zoveel mogelijk thuis kunnen werken. De bereikbaarheid en beschikbaarheid van onze medewerkers kan hiermee worden gegarandeerd. 

Storingen 

De storingen zullen zo veel mogelijk op afstand worden opgelost. Indien een bezoek op locatie noodzakelijk is verzoeken wij je vriendelijk doch dringend er voor te zorgen dat de NDIX-medewerker zonder fysiek contact de werkzaamheden op locatie kan uitvoeren. 

Opleveringen 

We zorgen ervoor dat het werk “gewoon” doorloopt. Dus nieuwe aansluitingen en opleveringen gaan gewoon door. We houden hierbij rekening met de regels die in acht moeten worden genomen!

Beperkte toegang netwerk locaties 

Sommige van onze netwerklocaties bij datacenters hebben een beperking opgesteld in de toegang. Dit betekent dat ook wij hier enkel toegang krijgen voor werkzaamheden die ‘’misson-critical‘’ zijn. NDIX kan hierdoor de beschikbaarheid van het netwerk waarborgen. 

We vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

*verbinding met noodzakelijk belang voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van een organisatie.