Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Maatregelen in verband met COVID-19

12 mei 2020 15:30

We blijven de richtlijnen van het RIVM volgen. Een aantal zaken is onveranderd en er zijn een aantal nieuwe aspecten die we graag met je delen.


Personeel 

NDIX heeft volgens de richtlijnen van het RIVM ervoor gezorgd dat de medewerkers zoveel mogelijk thuis kunnen werken. De bereikbaarheid en beschikbaarheid van onze medewerkers kan hiermee worden gegarandeerd. Dit blijft zonder tegenbericht onveranderd in de komende periode. 


Opleveringen 

Door de grote impact van de aangepaste werksituatie zullen de in oplevering zijnde verbindingen vertraging op lopen. Doordat inmiddels ook aannemers weer werkzaamheden uitvoeren hopen wij de opgelopen vertraging te kunnen inlopen. Tijdens het bezoek van onze engineer vragen wij je rekening te houden met het volgende: 

  • altijd 1,5 meter afstand houden 
  • 1 persoon in de (technische) ruimte waar de oplevering plaatsvindt. 


Storingen 

De storingen zullen zo veel mogelijk op afstand worden opgelost. Indien een bezoek op locatie noodzakelijk is verzoeken wij vriendelijk doch dringend ervoor te zorgen dat de NDIX-medewerker zonder fysiek contact de werkzaamheden op locatie kan uitvoeren. Dit blijft zonder tegenbericht onveranderd in de komende periode.


Toegang tot netwerklocaties 

Het overgrote gedeelte van onze locaties zijn weer open gesteld voor ons als partner. Hierdoor zullen wij weinig tot geen hinder meer ondervinden op netwerklocaties.