Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Lopende projecten

06 november 2013 12:41

Uitbreidingen van ons netwerk, upgrades en projecten over de grens: in dit bericht vindt u een aantal projecten waar NDIX aan werkt.

Bronckhorst
TReNT Glasvezel heeft onlangs een vraagbundelingstraject in de gemeente Bronckhorst met succes afgesloten. Op de bedrijventerreinen in Zelhem, Hengelo (Gld.) en Vorden zal een glasvezelnetwerk worden aangelegd. In eerste instantie zullen ca. 10 ondernemingen met een 100Mbit/s-verbinding worden aangesloten op de digitale marktplaats van NDIX. Het project is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Bronckhorst.

Hengevelde
In Hengevelde is NDIX samen met Cogas bezig met een inventarisatie naar de behoefte van lokale bedrijven voor een glasvezelaansluiting. Naar verwachting wordt de inventarisatie binnen één of twee weken afgesloten, waarna Cogas een beslissing zal nemen of er voldoende interesse is om glasvezelverbindingen aan te gaan leggen.

Gronau/Epe
In Gronau en Epe, vlak over de grens bij Enschede, werkt NDIX samen met Stadtwerke Gronau aan een vraagbundeling voor vier bedrijventerreinen. Voor 6 december moet 40% van de aanwezige organisaties zich hebben aangemeld. Bij het bereiken van dit percentage zal Stadtwerke Gronau in het voorjaar van 2014 de eerste aansluitingen opleveren.

Upgrade Telecity II
Onze apparatuur in Telecity II Amsterdam heeft een upgrade ondergaan waardoor onze capaciteit is uitgebreid. Met deze uitbreiding kan NDIX weer 10G poorten aanbieden op Telecity II.