Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Kunst in het Volkspark

01 april 2014 13:47

Kunst in het Volkspark is een jaarlijks internationale kunstmanifestatie in het Volkspark van Enschede. Dit jaar alweer voor de 21e keer gehouden. Doelstelling is een euregionaal evenement te organiseren waar kunst op niveau voor iedereen gratis toegankelijk is.

Afgelopen jaar waren er maar liefst 36.000 bezoekers. Circa 150 kunstenaars hebben de mogelijkheid hun werken te exposeren in beschikbaar gestelde kraampjes. Daarnaast zijn er verscheidene activiteiten om de bezoeker te amuseren. Het evenement wordt bezocht door een gevarieerd publiek, jong tot oud, middelbaar tot hoger opgeleid. Het evenement wordt georganiseerd door een stichting die voor het verwerven van middelen volledig afhankelijk is van subsidies, sponsorbijdragen, giften en vrijwilligerswerk.

Werving van sponsoren
NDIX was vorig jaar sponsor van Kunst in het Volkspark. Wilt u dit jaar dit mooie evenement ondersteunen? Of misschien volgend jaar samen met NDIX invulling geven aan een sponsorpaviljoen? Neem dan contact op met Jolanda van Tellegen van Kunst in het Volkspark, 06 247 797 17, info@kunstinhetvolkspark.nl. Een afspraak is zo gemaakt!