Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

IT Talent matcht met ndix

02 augustus 2019 11:08

Via TalentIT Twente is er een match ontstaan tussen ndix en Jarno Witjes, student informatica aan de Saxion Hogeschool. Jarno zal binnen ndix aan de slag gaan als programmeur.

ndix zorgt dat ieder bedrijf en organisatie, via de ndix-aansluiting, toegang heeft tot alle mogelijke ICT-diensten die door meer dan 100 aanbieders worden aangeboden. Wij doen dit omdat we weten dat ICT-diensten, maar ook ICT in de eigen organisatie, in de eigen producten en diensten een steeds prominentere rol inneemt. Niets functioneert meer zonder ICT.

Talent in Twente

Echter, er is ook een tekort aan ICT-personeel, in Twente, Overijssel, en heel Nederland. Om daar wat aan te doen probeert TalentIT Twente studenten (ICT, zowel HBO en WO) te binden aan de regio door hen tijdens hun studie stages, opdrachten, afstuderen en zelfs bijbaantjes te laten uitvoeren bij bedrijven en instellingen in Overijssel.

Wat wordt uw match?

Als uw organisatie geïnteresseerd is om deel te nemen aan dit programma door studenten ook bij uw organisatie werkzaamheden te laten verrichten als stage, opdracht, afstuderen of in de vorm van een bijbaan naast de studie, neemt u dan contact op met Coen Beernink, programmamanager van TalentIT.