Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

ICT² the Challenge

29 juni 2019 00:00

Op 27 & 28 juni vond de eerste editie plaats van ICT² (oftewel ict square) in de Grolsch Veste. De voormalige NDIX-dagen zijn omgetoverd in een tweedaags evenement over de exponentiële groei in digitalisering. De toenemende rol van ICT brengt voor iedereen weer andere uitdagingen met zich mee.

NDIX ICT2 E-MAIL HANDTEKENING 

In samenwerking met de gemeente Enschede, ROC van Twente, Saxion Hogeschool en de Universiteit Twente konden bezoekers twee dagen lang  kiezen uit 75 parallelsessies over digitalisering. De informatiemarkt en de Talent square boden een goede gelegenheid om op een bijzondere locatie ontspannen bij te praten en nieuwe contacten te leggen.  

Hierbij bedanken we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succes van deze twee inspirerende dagen. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van zowel sprekers, programmadeelnemers als bezoekers. De goede sfeer, inspiratie, nieuwe ideeën, het gevarieerde programma en de nieuwe contacten waren voor iedereen zeer waardevol. Een uitgebreide fotoreportage van ICT² is te zien op www.ictsquare.nl.