Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Het NDIX-netwerk in beeld

27 juli 2015 16:21

NDIX levert ethernetverbindingen in heel Nederland en Duitsland. Momenteel hebben we 65 PoP's in datacenters en dataruimtes in beide landen. Dat aantal zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Een PoP (Point of Presence) is een locatie waar NDIX haar eigen apparatuur heeft geplaatst en waar klanten op het NDIX-netwerk worden aangesloten. Het merendeel van onze PoP's bevinden zich in datacenters, waar gemakkelijk geschakeld kan worden tussen NDIX, aanbieders van ICT-diensten en andere netwerken.

Koppelingen met andere netwerken
De reikwijdte van ons netwerk wordt verder vergroot door onze koppelingen met de netwerken van (inter)nationale partners als euNetworks, Eurofiber, Riedel, SURFnet, Tele2 en Ziggo. Ook koppelen we met regionale netwerken zoals Cogas, EWEtel en TReNT en lokale verglazingsinitiatieven. De koppeling met al deze netwerken zorgt ervoor dat in heel Nederland en Duitsland organisaties op onze digitale marktplaats kunnen aansluiten. 

Netwerk in beeld
Op de schematische weergave van ons netwerk kunt u zien waar onze PoP's zich bevinden. Klik op het plaatje rechts van dit bericht voor een vergrootte weergave.