Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Gratis aansluiting CAI Harderwijk

13 september 2017 16:26

Goed nieuws van CAI Harderwijk: tot 1 januari 2019 (!) gelden er géén eenmalige aansluitkosten voor Breednet (zakelijke glasvezel).

Voorwaarde is dat de aansluiting op maximaal 25 meter graafwerk vanaf de hoofdinfrastructuur langs de openbare weg gerealiseerd kan worden. Hiermee is het voor ondernemers op de industrieterreinen nu wel extra aantrekkelijk om een aansluiting te nemen op glasvezel!

CAI Harderwijk zorgt niet alleen voor de beste verbinding thuis, maar biedt ook bedrijven uitstekende dataverbindingen.

CAI Harderwijk - Breednet

Breednet Harderwijk is sinds 2007 het zakelijke glasvezelnetwerk van kabelexploitant CAI Harderwijk waarop al honderden bedrijven een aansluiting hebben genomen: een lokaal en open zakelijk glasnetwerk met korte lijntjes. Met een aansluiting op het open netwerk van Breednet bepaalt u zelf van wie u ICT diensten afneemt. Kijk voor alle beschikbare (zakelijke) ICT diensten op de digitale marktplaats NDIX.

Het open netwerk biedt voordelen voor alle gebruikers. Want waar meerdere leveranciers van producten en diensten zijn aangesloten, worden de prijzen scherp, blijft de kwaliteit van dienstverlening op hoog niveau en worden de aanbieders geprikkeld tot het ontwikkelen van diensten die aansluiten op de wensen van de gebruikers.

CAI Harderwijk levert Breednet op alle industrieterreinen van Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten met uitlopers naar Zeewolde en Lelystad.

500Mbps beschikbaar

Vanaf heden is het nu ook mogelijk bij Breednet een 500Mbps abonnement af te sluiten voor € 325,- per maand. Hieronder een overzicht van de overige abonnementen:

  • 20Mbps - € 129,-
  • 50Mbps - € 149,-
  • 100Mbps - € 229,-
  • 1000 Mbps - € 499,-

Contractduur is 3 jaar, hierna wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd tot wederopzegging en is de overeenkomst per maand opzegbaar. Alle tarieven zijn exclusief btw. Meer informatie is te vinden op de website van CAI Harderwijk.