Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Glasvezelverbinding voor € 175,- voor bedrijven Nijverdal

30 juli 2015 10:51

De ondernemers op de bedrijventerreinen 't Lochter in Nijverdal kunnen tot nu een 1 Gbit/s 1:1 glasvezelverbinding inclusief NDIX-aansluiting krijgen voor slechts € 175,- per maand. Dit actietarief is geldig tot 1 september 2015.

In samenwerking met glasvezelleverancier Cogas kunnen de ondernemers op 't Lochter I, II en het in aanbouw zijnde terrein III nu een glasvezelaansluiting aanvragen. Het gaat om een 1 Gbit/s 1:1 verbinding, zonder overboeking waarbij de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Met deze aansluiting is een organisatie klaar voor de toekomst. En dat voor de lage maandelijkse kosten van € 175,-. Normaal kost een 1 Gbit/s-verbinding op het terrein € 325,-.

ICT-diensten
Bij de glasvezelverbinding krijgt de ondernemer ook een aansluiting op de digitale marktplaats van NDIX. Hier bieden meer dan 85 aanbieders hun zakelijke ICT-diensten aan. De aangeboden diensten variëren van internet, telefonie en tv tot clouddiensten, camerabeveiliging en pinnen over IP.

Extra voordeel
Voor leden en bedrijven die lid zijn of willen worden van Parkmanagement vereniging ’t Lochter betaalt Cogas Kabel Infra één jaar lang het lidmaatschap van deze vereniging bij deelname aan deze actie.

Meer informatie
Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met uw dienstaanbieder of rechtstreeks met NDIX via sales@ndix.net of 053 711 41 50.