Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Enter: glasvezelactie bedrijventerreinen Vonder en Elsmoat

22 september 2015 11:24

In de periode van 1 september tot 1 december geldt er een speciaal actietarief op de bedrijventerreinen de Vonder en Elsmoat in Enter. Hierdoor kunnen we glasvezelverbindingen inclusief NDIX-aansluiting nu extra voordelig aanbieden tijdens de actieperiode.

Uw glasvezelverbinding wordt tevens verbonden met de digitale marktplaats van NDIX waar u kunt kiezen uit het dienstaanbod van meer dan 85 providers. Een overzicht van de providers en hun diensten vindt u hier.

Tarieven glasvezelverbinding incl. NDIX-aansluiting

Bandbreedte

Maandelijkse kosten

Eenmalige kosten

1 Gbit/s 1:1

€ 150,-

€ 950,-

De tarieven zijn exclusief BTW en voor een contractduur van 36 maanden. Het tarief is inclusief een onbeperkt aantal VLAN’s en 24/7 support. Na de initiële 36 maanden zal voor de bedrijven die tegen het actietarief getekend hebben, dit actietarief gehandhaafd blijven. Het actietarief is geldig voor de deelnemende adressen uit de postcodelijst en bij contracten die uiterlijk 30 november 2015 ingediend zijn bij NDIX.

Al NDIX-klant?

Heeft u een bedrijfslocatie op één van deze terreinen en bent u al NDIX-klant? Dan kunt u na afloop van uw huidige contract verlengen tegen het actietarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u weten of het actietarief ook voor u geldt? Neem dan contact op via 053 - 711 41 50 of sales@ndix.net. We helpen u graag verder.

Actiegebieden Enter
Glasvezelactiegebied Enter