Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Glasvezelaanleg 't Lochter Nijverdal begonnen

11 november 2015 15:41

Cogas is begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein 't Lochter in Nijverdal. Tegen het einde van dit jaar zullen de eerste bedrijven worden aangesloten op de digitale marktplaats voor ICT-diensten van NDIX.

Op 5 november hebben het bestuur van Vereniging Parkmanagement 't Lochter en Cogas de eerste schop in de grond gezet voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op 't Lochter. 

Op het terrein heeft de afgelopen maanden een vraagbundeling plaatsgevonden. Ondernemers kunnen profiteren van het speciale actietarief van € 175,- per maand voor een 1Gbit/s 1:1 glasvezelverbinding.

Penningmeester Emile Wijermars van de Vereniging Parkmanagement zegt hierover op de website van Cogas: ‘’Mede door de scherpe tariefstelling is glasvezel nu óók voor de kleine MKB-er toegankelijk. En dat vinden wij een goede zaak.”

In eerste instantie zullen zo'n 20 bedrijven aansluiten. Zij kunnen ICT-diensten afnemen bij NDIX, Weserve en CBizz. Indien bedrijven nog willen profiteren van het speciale actietarief kunnen zij contact opnemen met NDIX via 053 - 711 41 50 of een e-mail sturen