Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Glasvezel voor industrieterrein Tichelrijt Dongen

07 september 2016 11:32

Regio-Glasvezel heeft in samenwerking met de gemeente Dongen en de Dongense ondernemers een glasvezelnetwerk gerealiseerd op industrieterrein Tichelrijt. De netwerken van Regio-Glasvezel en NDIX zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor de ondernemers op Tichelrijt ICT-diensten kunnen afnemen bij de meer dan 85 aanbieders op het NDIX-netwerk.

Regio-Glasvezel meldt dat op vrijdag 2 september officieel de eerste verbinding bij Ford Garage Stoomberg in gebruik genomen is. Na de feestelijke Kick-Off op 31 juni 2016 is de aanleg zeer rap gegaan. Fred da Graça, senior accountmanager bij Regio-Glasvezel zegt hierover: “Na een druk bezochte informatie avond en een succesvol vraagbundelingstraject, hebben we alle klanten weten aan te sluiten. Dit is absoluut een grote mijlpijl voor Regio-Glasvezel en wij zijn ook erg trots op het grote aantal aansluitingen dat hier gerealiseerd is. Een duidelijk bewijs van de noodzaak van een stabiel, betrouwbaar en betaalbaar netwerk. Ook een pluim voor onze aannemer CIAG en Rasenberg van de APK group. Mede door hun kundige inzet en flexibiliteit is het netwerk voortijdig opgeleverd.”

Open Netwerk
Het Regio-Glasvezel netwerk kent een open model. Ondernemers hebben de vrijheid om optioneel diensten, zoals internet en VOIP, af te nemen via de digitale marktplaats NDIX. Ideaal voor ondernemers op industrieterrein Tichelrijt die de huidige dienstleverancier willen behouden en keuze vrijheid op prijs stellen.

Glasvezel Tichelrijt
Het glasvezelnetwerk op Tichelrijt is ruimschoots volgens planning gerealiseerd en zal deze week voor alle deelnemers beschikbaar zijn. De aangesloten bedrijven beschikken dan over hoogwaardige, schaalbare en toekomst vaste glasvezelverbindingen. Geïnteresseerde ondernemers kunnen informatie vinden op de site www.regioglasvezel.nl/dongen-tichelrijt