Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Glasnet Buren verhoogt glasvezelsnelheid naar 1Gbit/s

02 maart 2017 13:31

Goed nieuws voor alle ondernemers die nu een 100Mb/s aansluiting hebben van Glasnet Buren, deze wordt zonder extra kosten verhoogd naar 1Gbit/s 1:1. Dankzij innovatieve technische ontwikkelingen en een betrouwbaar eigen glasvezelnetwerk kan Glasnet Buren ondernemers nog beter faciliteren.

Met de nieuwe snelheid gaan ook de abonnementen wijzigen. De 10 Mbit/s en 25 Mbit/s abonnementen worden kosteloos omgezet naar 50 Mbit/s(Light abonnement) en kosten 169 euro per maand. Het High Speed abonnement gaat van 100 Mbit/s naar 1Gbit/s en zal 299 euro per maand gaan kosten.

Glasnet Buren
Glasnet Buren is een initiatief van Ondernemers Platform Buren en is opgericht omdat er grote behoefte was aan snel en betrouwbaar internet in en rondom Buren. Door het aanleggen van een compleet eigen glasvezelnetwerk kon dit gerealiseerd worden. Glasnet Buren opereert zonder winstoogmerk. NDIX is open operator op het netwerk. Alle aangesloten bedrijven kunnen hun ICT-diensten inkopen bij de aanbieders op de digitale marktplaats van NDIX.

Meer informatie vindt u op de website van Glasnet Buren.