Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Dienstaanbieder uitgelicht: Telador

16 december 2019 07:00

Telador is opgericht in 2013 door een aantal ervaren telecomondernemers die vinden dat VoIP resellers beter verdienen. Steeds meer resellers delen deze mening want Telador groeit hard; met inmiddels meer dan 30.000 aansluitingen is hun technologie en aanpak meer dan bewezen.

Als telecomprovider stellen zij partners in staat om onder eigen naam en label de juiste communicatiemiddelen aan haar klanten te bieden. Telador biedt niet alleen Hosted VoIP, maar ook SIP Trunks, internetverbindingen en hardware. Zo kunnen resellers van Telador voor alle benodigdheden voor VoIP bij ons terecht. Resellers verdienen beter en wij willen graag met onze resellers samenwerken.

Altijd en overal communiceren

Telador gelooft dat moderne communicatietechnologie professionals in staat moet stellen om altijd en overal te communiceren met elke apparaat op de meest productieve, betrouwbare en kosteneffectieve manier.

Resellers verdienen beter, vindt Telador

Dat zijn veelbelovende woorden dus wij vroegen ze, hoe ze dat realiseren bij hun klanten;  “Wij vinden dat VoIP resellers beter verdienen. VoIP resellers krijgen bij ons de mogelijkheid om onder eigen naam en label de beste communicatiemiddelen aan te bieden. Of het nu gaat om een nieuwe telefooncentrale, internetverbindingen of hardware, bij Telador is alles te bestellen en de klant heeft één aanspreekpunt voor alles,” aldus Leroy Everts, Partnermanager.

Telador uw partner in VoIP, van hardware tot beheer

“Dit doen we op een snelle gebruiksvriendelijke manier: onze partners krijgen toegang tot onze portal, facturatiesysteem, eigen Hosted VoIP omgeving en een webshop. Tools waar ze snel en gemakkelijk mee aan de slag kunnen om hun klanten te bedienen.”

Wat onderscheidt Telador van andere VoIP resellers? “Naast dat wij zowel de hardware als de software leveren en dus een one-stop-shop zijn is onze VoIP dienstverlening zeer uitgebreid. We hebben voor iedere reseller een passende oplossing op basis van zijn wensen. Iedere reseller verdient beter en dat gunnen wij ze.” 

Telador uw partner in VoIP, van hardware tot beheer. 

Ben je geïnteresseerd geraakt in de producten en diensten van Telador, kijk dan eens op www.telador.nl.