Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Dienstaanbieder uitgelicht: Mica IT

29 april 2019 16:32

Mica IT biedt veel diensten en producten op het gebied van ICT. Ze maken werkomgevingen goedkoper, veiliger en sneller toegankelijk. We monitoren constant de activiteit, signaleren tijdig risico's en denken mee met uw bedrijfsontwikkelingen.

Met een team van intrinsiek gemotiveerde mensen doet Mica IT dit al meer dan twaalf jaar. Door elke uitdaging met enthousiasme en creativiteit aan te gaan, komen we tot de beste oplossingen die passen bij uw bedrijf en budget. Het plezier dat we erin hebben, is niet alleen in ons voordeel. Enthousiaste Mica IT'ers zorgen voor vele tevreden Mica partners!

Techniek is altijd in beweging. We streven voortdurend naar innovatie en doordat we altijd meer willen bieden dan wat er van ons wordt gevraagd, groeit Mica IT met verandering mee. Onze manier van werken trekt getalenteerde mensen aan, die er met hun eigen visie het maximale uit willen halen. Hierdoor is Mica een bedrijf dat allround ICT-diensten, producten en oplossingen biedt.

Mica IT is zeer sterk vertegenwoordigd binnen bedrijfsautomatisering, daarnaast is Mica IP Networks een partner die ook IP (data)netwerken en data beveiliging oplossingen bouwt en levert. Mica IT Software neemt software ontwikkeling en procesautomatisering voor haar rekening. Meer informatie over Mica IT: www.mica.nl