Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Breedband Competentiecentrum geopend

23 oktober 2013 13:14

Op de 10e en bovenste verdieping van Toren Noord op Park Phi in Enschede is het Breedband Competentiecentrum van NGS Euregio gevestigd. Het Breedband Competentiecentrum wordt ingezet om de vele toepassingsmogelijkheden van breedband te presenteren.

Er worden met regelmaat voor bedrijven, instellingen en geïnteresseerden workshops en bijeenkomsten georganiseerd en adviesgesprekken op individuele basis gevoerd.

Met de vele beschikbare vergader- en presentatie faciliteiten fungeert het Breedband Competentiecentrum als informatiebron inzake nieuwe breedbandtechnologie├źn en -toepassingen. Naast vergaderruimtes beschikt de bovenste verdieping tevens over een lounge en restaurant.

Meer informatie vindt u op de website van NGS Euregio.

Voorlichting over mogelijkheden breedband
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van breedband voor uw organisatie? Laat u dan kosteloos en vrijblijvend voorlichten door NGS Euregio in het Breedband Competentiecentrum in Enschede.

Over NGS Euregio
NGS Euregio Next Generation Services Broadband (NGS) is het door de Nederlandse en Duitse overheid geïnitieerde en gesubsidieerde initiatief ter stimulering van breedbandgebruik in het Euregio gebied.

NDIX werkt met NGS Euregio samen om organisaties voor te lichten over het gebruik van breedbandverbindingen en ICT-diensten.