Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Bezoek het Symposium Breedband Innovatie

11 februari 2014 11:21

De provincies Gelderland en Overijssel nodigen u van harte uit voor het Symposium Breedband Innovatie op donderdag 6 maart, locatie Park Phi Enschede. Het symposium wordt georganiseerd door NGS Euregio.

Het belang van glasvezelaansluitingen & breedbanddiensten
Internet bepaalt in toenemende mate hoe we met elkaar communiceren, hoe we plaats- en tijdonafhankelijk werken, leren en onze bedrijfsprocessen inrichten. We gebruiken dagelijks online diensten als Google, YouTube, camerabeveiliging op bedrijventerreinen, cloud computing, videostreaming, online back-up enz. enz.

Voorstellen provincies
De provincies Gelderland en Overijssel hebben de ambitie om vanuit economisch beleid de toepassing van breedband te stimuleren en te bevorderen. Tijdens het symposium zal gedeputeerde Theo Rietkerk het voorstel vanuit de provincie Overijssel presenteren. Martijn Bruil presenteert u het voorstel vanuit de provincie Gelderland.

Mogelijkheden & voordelen belicht
Tevens zullen er workshops worden gehouden waarin de mogelijkheden van breedbanddiensten worden gedemonstreerd door dienstenaanbieders in samenwerking met ondernemers. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de voordelen van een open-netwerk door NDIX en TReNT.

Ga hier naar de website van NGS Euregio voor het volledige programma en om u aan te melden