Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Actietarief op bedrijventerreinen in Denekamp en Ootmarsum

19 november 2015 10:11

In de periode van 23 november t/m 14 februari 2016 geldt er een speciaal actietarief op de bedrijventerreinen Sombeek en Kloppendijk in Denekamp en De Mors in Ootmarsum. Hierdoor kunnen we glasvezelverbindingen inclusief NDIX-aansluiting hier nu voor maar € 175,- per maand aanbieden.

Met een glasvezelverbinding is uw organisatie klaar voor de toekomst. Uw NDIX-aansluiting zorgt voor toegang tot onze digitale marktplaats waar u ICT-diensten als internet en telefonie kunt inkopen bij meer dan 85 verschillende aanbieders. Doordat de verbindingen en de ICT-diensten gescheiden zijn, kunt u gebruik maken van meer dan één aanbieder tegelijkertijd en ook wisselen van aanbieder is geen probleem.

Wilt u weten of uw bedrijfslocatie tegen actietarief aangesloten kan worden? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Actietarief

BandbreedteMaandelijksEenmalig
1 Gbit/s 1:1€ 175,-€ 950,-

De tarieven zijn inclusief een onbeperkt aantal VLAN's en 24/7 support. Deze tarieven zijn exclusief BTW, voor een contractduur van 36 maanden en gelden voor vastgestelde adressen bij contracten die uiterlijk 14 februari 2016 bij NDIX zijn ingediend.