Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Actietarief 1Gbit/s-glasvezel in Hardenberg

08 februari 2017 12:13

Vanaf nu geldt er een speciaal actietarief op de bedrijventerreinen Haardijk, Bruchterweg, Nieuwe Haven en Broeklanden in Hardenberg. Hier kost een 1Gbit/s 1:1 glasvezelverbinding inclusief NDIX-aansluiting nu slechts € 175,- per maand.

Een 1Gbit/s 1:1 glasvezelverbinding geeft uw organisatie de mogelijkheid volop gebruik te maken van ICT-diensten, zoals supersnel internet, hoge kwaliteit VoIP-telefonie en databack-up in een datacenter.

Alle ICT-diensten kunt u zelf inkopen op onze digitale marktplaats waar meer dan 90 aanbieders beschikbaar zijn. Een koppeling op de marktplaats is inbegrepen bij het actietarief.

BandbreedteMaandelijks tarief Eenmalig tarief
1Gbit/s 1:1 € 175,-€ 950,-

Deze tarieven zijn exclusief BTW en voor een contractduur van 36 maanden. De tarieven zijn inclusief een onbeperkt aantal VLAN's en 24/7 support en gelden voor de deelnemende adressen zoals bepaald door glasvezelleverancier Cogas.

Meer informatie
Wilt u weten of het actietarief ook voor uw bedrijfslocatie geldt? Doe dan nu de postcodecheck. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij onze accountmanagers via sales@ndix.net.