Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Aanbieder aan het woord: Signet

14 augustus 2015 14:18

Wanneer u op zoek bent naar een netwerkoplossing om bijvoorbeeld uw vestigingen onderling te koppelen of om het onderlinge telefonie verkeer te transporteren, dan zult u vast een aantal eisen omtrent veiligheid hebben. Daarbij speelt het centraliseren van uw netwerk, om kosten te besparen, vaak een grote rol.

Wij hebben drie hoogstaande netwerkoplossingen ontwikkeld:
IPSEC Virtual Private Network
IP Private Network
Metro Ethernet Connect

Oplossingen die bijdragen aan het verlagen van uw kosten, aan het verbeteren van de netwerkbeveiliging en aan een hogere netwerk beschikbaarheid. Bovendien zijn deze oplossingen onderling te combineren.

Elk bedrijf is uniek, onze oplossingen zijn altijd maatwerk. Wij nodigen u graag uit om uw situatie te bespreken en samen de ideale oplossing voor uw bedrijf samen te stellen. Lees meer op www.signet.nl/netwerkoplossingen.

Doordat wij kunnen leveren over ruim 30 glasvezelnetwerken en diverse DSL netwerken heeft u bij ons de vrijheid en flexibiliteit in de keuze van de infrastructuur. Hiermee heeft u de eerste stap naar kostenbesparing al gezet: wij kunnen deze netwerken namelijk óók onderling koppelen.

ICT-diensten op de digitale marktplaats van NDIX
Meer informatie over Signet en de overige aanbieders op de digitale marktplaats vindt u hier.