Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

5 vragen aan Dennis Seppenwoold

18 oktober 2019 08:00

Om onze mensen beter te leren kennis stellen we ze graag aan je voor met de “vijf vragen aan…”. Deze keer Dennis Seppenwoold, die in gaat op de vraag die Rosanne hem heeft gesteld: welk deel van de wereld hij graag nog wil zien.

Vraag 1: Wie ben je en wat doe je bij ndix? Hoe lang werk je bij ndix?Ik ben Dennis Seppenwoold, 32 jaar en geboren, getogen én woonachtig in Hengelo. Binnen ndix doe ik relatiebeheer: contact onderhouden met partijen waar wij inkopen, waarnaar wij leveren en met partijen die interessante nieuwe ideeën hebben die wij een platform willen geven. Ik werk sinds begin 2013 bij ndix, binnengekomen in de functie van accountmanager. Wat ik leuk vind aan mijn baan is de combinatie van het contact met veel verschillende mensen én de bedrijfstak waar we in zitten – ICT en techniek – daar zit ook mijn persoonlijke interesse.

Vraag 2: Wat doe je in je vrije tijd?
Ik heb een vrij brede interesse in van alles en nog wat en daar probeer ik naast mijn werk genoeg tijd voor vrij te maken. Ik voetbal, rijd motor en game graag - computergames met vrienden, de soort games zijn divers: van survivalshooters tot voetballen met autootjes (Rocket League). Daarnaast houd ik van films en series en reis ik graag. Het leuke aan reizen vind ik het ontmoeten van nieuwe mensen, cultuur, historie en architectuur. Een vereiste is wel dat er actieve elementen in mijn vakantie zitten: wandelen door de bergen, door steden, de Grand Canyon, lekker bezig zijn. Van een luie vakantie word ik echt niet gelukkig, na drie dagen op het strand liggen wil ik écht wat doen (als ik die drie dagen al haal…).

Vraag 3: Als je de loterij van 10 miljoen zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Allereerst zou ik een feestje vieren met vrienden en familie. Maar direct daarna zal ik nadenken over wat kan en wil ik met het geld. Er zijn een aantal dingen die ik ermee zou doen: investeren in mezelf, dat wil zeggen in mijn huis en in een spaarpot voor de toekomst – die mij vrijheid van leven geeft. Daarnaast zou ik wel willen investeren in een bedrijf, bijvoorbeeld in ndix (als het mogelijk zou zijn). Waarom? Het zou een stabiele investering zijn in een bedrijf met normen, waarden en doelstellingen waar ik achter sta.
Ook lijkt het me mooi om te investeren in startups waar ik in geloof en waar potentie in zit. Als ik het mogelijk kan maken om een innovatief idee succesvol te laten worden zou mij dat erg tevredenstellen. Met het rendement uit een succesvolle startup zou ik weer in nieuwe startups investeren. Oh, en natuurlijk ga ik met een deel van het geld van de loterij op reis!

Vraag 4: Wat is de laatste film die je hebt bezocht?
Fast and Furious: Hobbs & Shaw. Een heerlijke makkelijke film die lekker weg kijkt. Even de gedachten losmaken van de alledaagse beslommeringen. Lekker in een totaal andere wereld zijn met je hoofd, zelf niet hoeven nadenken. Ontspannen met popcorn, bier en vrienden (in willekeurige volgorde).

Vraag 5: Rosanne wilde graag van je weten welk deel van de wereld je graag zou willen bezoeken en waarom. Vertel!
Japan. Ik heb het idee dat hun cultuur ver van onze cultuur afstaat, maar dat ze wel een hoge levensstandaard hebben. Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe dat er dan uitziet en wat ze doen, wie zijn zij nou echt? Ontdekken wat de oorsprong is van een cultuur kun je volgens mij het best doen dichtbij de bron. Op naar Japan dus! Of ik een karaokebar ga bezoeken? Als de groep waarmee ik ben er voor in is, zal ik zeker mee doen. Maar filmen is absoluut niet toegestaan! ;-)