Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

20e Kunst in het Volkspark, Enschede

03 juni 2013 09:01

Zondag 9 juni is de 20e editie van Kunst in het Volkspark in Enschede. De organisatie belooft weer een verrassend en vernieuwend programma. Van 11.00 tot 17.30 uur kan het publiek weer genieten van de werken van 150 kunstenaars uit het binnen- en buitenland. In het Volkspark is van alles te doen en te beleven. Het evenement is gratis toegankelijk.

Het programma van Kunst in het Volkspark is veelzijdig. De 150 kunstenaars uit Duitsland en Nederland, die door de jury zijn geselecteerd, hebben alle ruimte hun kunstwerken aan het publiek te tonen. Ook het Galerieplein is dit jaar van de partij. Science on Tour nodigt weer uit tot actie bij jong en oud. Net als de kinderworkshops, die dit jaar worden uitgebreid met kinderactiviteiten georganiseerd door LIVIO en de Rabobank. Jong talent, gekozen door een DISCON jury van de Rotary, presenteren zich. En nog veel meer.

Bezoekers kunnen genieten van het Nederlands Symfonieorkest tijdens de twee concerten. De eerste is om 12.30 uur en de tweede om 14.30 uur, naast Restaurant 10/Parklocatie De Jaargetijden. In de pauze organiseert het orkest een Instrumententuin, vóór het grote podium. Kinderen kunnen instrumenten uitproberen en worden hierin begeleid door orkestleden.

Kortom, het park bruist deze dag weer van kunstzinnigheid.

Wilt u op de hoogte blijven en de Kunstflits ontvangen? Geef uw e-mail adres door op www.kunstinhetvolkpark.nl en twitter mee @kunstvolkspark en volg Kunst in het Volkspark op facebook.

Over Kunst in het Volkspark
Kunst in het Volkspark is een jaarlijkse, gratis toegankelijke, kunstmanifestatie van grensoverschrijdende kunstenaars in het Volkspark in het centrum van Enschede. NDIX is sponsor van het evenement.