Next level Service - NDIX

Service voor
Onze klanten

Onze medewerkers zijn er voor jou wanneer jij ons nodig hebt, rechtstreeks en persoonlijk. Daarom Next Level Service bij NDIX.

NDIX Next Level Service

Next Level Service bij NDIX

Wij geloven dat service samengaat met persoonlijk contact. Daar waar je ons nodig hebt, bij vragen of problemen, zijn wij 24/7 bereikbaar. Niet via een voicemail of berichtenservice, maar door rechtstreeks contact met één van onze medewerkers. En bij een complexe vraag, voor bijvoorbeeld het aansluiten van meerdere locaties op één bedrijfsnetwerk, komen we uiteraard graag persoonlijk bij je langs voor deskundig advies.

NDIX medewerker werkt aan een zakelijke glasvezelverbinding voor klanten

Snelheid en gemak met je persoonlijke klantenportaal

Met één NDIX-aansluiting krijg je via je persoonlijke klantenportaal toegang tot onze gerenommeerde partners. Via VLAN’s worden verbindingen gelegd met de ICT aanbieder van je keuze. Binnen ons netwerk zijn deze aansluitingen helemaal gratis. Een aanvraag regel je snel en gemakkelijk. Maximaal 3 werkdagen na goedkeuring van alle betrokken partijen wordt de aansluiting geactiveerd.

NDIX Next Level Infrastructure voor optimale glasvezel verbindingen

NDIX houdt je op de hoogte

Een goede samenwerking met onze partners vinden we erg belangrijk. Daarom bieden wij met ons portaal een helder en actueel overzicht van alle lopende contracten en aansluitingen. Daarnaast krijg je via het portal real-time inzicht in de gebruikte bandbreedte, gepland onderhoud, actuele berichtgeving en via de postcode tool inzicht in onze aansluitmogelijkheden. Het aanvragen van een nieuwe aansluiting regel je snel en makkelijk. En biedt het portal niet gelijk de informatie die je zoekt? Dan staan we je uiteraard graag persoonlijk te woord!

Een offerte vraag je bij ons snel en gemakkelijk aan via het portal, het contactformulier of telefonisch bij onze binnendienst. Zodra je aanvraag binnen is checken wij de aansluitmogelijkheden voor de gewenste verbinding. Na het plaatsen van de order houden we je samen met onze afdeling operations op de hoogte over de voortgang van de oplevering. Deze status vind je ook terug in je persoonlijke portal.

Daarom Next Level Service bij NDIX!

  • Via je persoonlijke portaal bepaal je zelf je verbindingen, wij zorgen voor de aansluiting
  • Kostenloze VLAN’s in slechts enkele muiskliks
  • Contact met NDIX is altijd persoonlijk, we zijn 24/7 bereikbaar
  • We informeren je pro-actief over gepland onderhoud zodat de bereikbaarheid van jouw organisatie gegarandeerd blijft