NDIX - Next level Security - Zakelijke Glasvezelverbindingen

Digitale zekerheid
voor onze klanten

Digitale zekerheid en betrouwbaarheid zijn onmisbaar voor jouw organisatie. Daarom Next Level Security bij NDIX.

Lees alles over het beveiligen van jouw verbinding in onze whitepaper!

Next Level Security bij NDIX

Data speelt een cruciale rol in je bedrijfsvoering, helemaal nu het thuiswerken een grote vlucht heeft genomen. Je wilt zakelijke data snel én veilig kunnen versturen en ontvangen. Door hiervoor gebruik te maken van het internet bestaat er altijd kans op het lekken van data, ondanks de meest geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

NDIX is de centrale schakel tussen gebruiker en dienstverlener. Het NDIX netwerk bestaat uit eigen apparatuur en is volledig afgeschermd van de buitenwereld. Jij als klant bepaalt zelf met welke externe partijen jij je data wilt delen. Zelfs het werken in de cloud is bij NDIX volledig veilig met onze Cloud Connect oplossing.

NDIX Cloud Connect

Dynamische cloud connectiviteit aangepast aan jouw wensen

Ook voor het gebruik maken van de cloud biedt NDIX betrouwbare oplossingen. In de praktijk kiezen veel gebruikers voor VPN om bij hun cloud locatie te komen. Het nadeel van VPN is echter dat het weliswaar encrypted en secure is, maar dat er nog altijd partijen zijn die de sleutel hebben tot de data ‘in de tunnel’. Daarnaast weet een gebruiker ook nooit welke route de data zal volgen tussen het eigen netwerk en de cloud locatie. Met het inzetten van het privé-netwerk van NDIX wordt het gebruik van de cloud een heel stuk veiliger. Daarbij ligt de dataroute vast en is controleerbaar, zonder gebruik te maken van het publieke internet.

Je bedrijfsnetwerk wordt over het veilige NDIX-netwerk verbonden met de diensten van cloud providers zoals Microsoft Azure, Google Cloud, Amazon Web Services, Alibaba, Oracle, Salesforce en SAP. Dat is NDIX Cloud Connect: veilig, zeker en snel. Verstuur je zakelijke data eenvoudig tussen wereldwijde locaties. Je krijgt directe, ultra-low latency netwerktoegang tot de services die je nodig hebt. Met NDIX Cloud Connect maak je wereldwijd snel en gemakkelijk connectie met de gewenste cloud provider.

Snel en flexibel verbinden, met én tussen verschillende clouds. Dat kan met NDIX Cloud Connect.

Daarom Next Level Security bij NDIX!

  • Met een aansluiting op het privé netwerk van NDIX blijft jouw dataverkeer volledig lokaal en dus veilig
  • Via onze Cloud Connect oplossing is jouw data ook vanaf andere locaties toegankelijk
  • Ons eigen NOC monitort het NDIX netwerk pro-actief 24/7