Next Level Knowledge - NDIX

Kennis voor
alle soorten bedrijven

NEXT LEVEL KNOWLEDGE

NDIX staat voor openheid, kwaliteit en transparantie

Innoveren en kennis vergaren doen we samen. Daarom Next Level Knowledge bij NDIX.

Het delen van kennis

Bij NDIX vinden we dat opgedane kennis niet bij één persoon moet blijven, maar gedeeld moet worden. Ons motto: Kennis is kracht. Al deze individuele kennis bij elkaar vormt één groter geheel, als puzzelstukjes die in elkaar vallen.

Om deze kennis publiekelijk te maken, schrijven we regelmatig kennisartikelen, onder de noemer NDIX Explains en bouwen we een wikiomgeving met relevante informatie. Voldoende reden om onze website regelmatig te bezoeken voor actuele informatie!

Bekijk onze kennisbank

INNOVATIE

Streven naar een snellere en veiligere toekomst

Bij NDIX zijn en blijven we nieuwsgierig. De telecomindustrie blijft verder groeien en het gebruik van bedrijfsnetwerken blijft veranderen, met aspecten als werken in de cloud en het thuiswerken. Dit zorgt ervoor dat onze industrie continu in beweging blijft. Wij willen voor elk van onze klanten, groot en klein, zorgen voor de nieuwste en meest up-to-date glasvezelverbindingen en toepassingen die er te krijgen zijn.

SAMENWERKEN

Het bundelen van krachten voor een succesvolle toekomst

Wij denken graag met jou en jouw bedrijf mee. Heb je vragen waarvan het antwoord niet op deze website te vinden is? Bevind jouw bedrijf of locatie zich in een situatie wat een specifieke aanpak vereist? Wij denken graag mee, of het nu gaat om individuele bedrijven, bedrijvengroepen of industrieterreinen.

Voor praktische vragen kun je contact opnemen met ons NOC, via noc@ndix.net. Wil je ons van gedachten wisselen over de theoretische kant van glasvezelnetwerken? Neem dan contact op via +31 (0)53 711 41 50 of mail naar innovatie@ndix.net.

NDIX medewerker met goede ervaringen
CASES

De verhalen van onze gebruikers

Bij NDIX doen we niet aan woorden, maar aan daden. Andere partijen hebben eerder al profijt gehad van onze Next Level Knowledge. Bekijk enkele van deze cases.