31 maart 2022

Next Level
NDIX

Welkom bij het nieuwe NDIX! Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website. Met trots presenteren we daarom onze volledig vernieuwde website waarbij gebruikersgemak altijd vooropstaat. Voor elke doelgroep is beschreven wat NDIX te bieden heeft en op welke manieren ons netwerk een verschil kan maken. Ontdek onze nieuwe website nu!

Next Level, dat is wat NDIX belooft aan klanten en partners als het op hun bedrijfsnetwerk aankomt, van MKB-bedrijven tot aan organisatie met meerdere instellingen. Dit heeft NDIX voor ogen aan de hand van vier pijlers.

 

Next Level Security

Digitale zekerheid en betrouwbaarheid zijn onmisbaar bij iedere organisatie. Met een private verbinding kan NDIX elk bedrijf of elke instelling helpen om data veilig te houden. Daarom Next Level Security bij NDIX.

 

Next Level Infrastructure

Met een eigen NOC-afdeling wordt het gehele NDIX-netwerk beheerd. Met een 24/7 SLA en overal bereikbaar netwerk kun jij voor al wensen voor een bedrijfsnetwerk bij ons terecht. Daarom Next Level Infrastructure bij NDIX.

 

Next Level Knowledge

Transparantie, openheid en kwaliteit. Dat zijn waarden waar NDIX voor staat. Op innoverende wijze en met de mindset van het delen van kennis door middel van bijvoorbeeld een kennisbank blijft NDIX zich verder ontwikkelen om er zo voor te zorgen de best mogelijke ervaring aan de gebruiker te kunnen geven. Door middel van samenwerkingen en innovatieprojecten draagt NDIX bij aan de digitale samenleving. Daarom Next Level Knowledge bij NDIX.

 

Next Level Service

Bij NDIX vinden we het belangrijk dat onze klanten direct iemand aan de lijn krijgen die verstand van zaken heeft. Met korte lijntjes willen wij ervoor zorgen dat uw problemen en vragen snel behandeld worden. Onze medewerkers zijn er voor jou wanneer jij ze nodig hebt, direct en persoonlijk. Daarom Next Level Service bij NDIX.

 

Meer artikelen en nieuwsberichten

NDIX: Next Level Connectivity
31 maart 2022

Welkom bij het nieuwe NDIX! Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website. Met trots presenteren we daarom onze volledig vernieuwde website waarbij gebruikersgemak...

Lees meer
Cybercriminaliteit en Dataprivacy: Trends en Ontwikkelingen
28 januari 2022

Voor NDIX is en blijft cybersecurity een ontzettend belangrijk thema en is de integriteit van priv├ędata een must. Met wetten wordt het verkeerd inzetten van...

Lees meer
NDIX Explains: OSI-Model
20 januari 2022

Wanneer je praat over een netwerk en over het versturen van data van de ene naar de andere locatie, komt het OSI-model meestal ter sprake....

Lees meer