NDIX Medewerkers - NDIX

NDIX Medewerkers

Techniek, NOC en Innovatie

Thomas is manager van ons NOC-team. Thomas heeft gewerkt in de podium- en geluidstechniek en heeft daarna een opleiding tot Network Engineer gevolgd. Thomas is nu leidinggevende van de NOC en operations afdeling en daarnaast als techneut betrokken bij projecten en lid van het innovatie team van NDIX. U kunt bij hem en de andere NOC-medewerkers terecht met al uw technische vragen over uw NDIX-aansluiting.

Als onderdeel van ons NOC-team bemant Tom onze 24/7 helpdesk en zorgt hij er voor dat klantaansluitingen opgeleverd worden en netwerkuitbreidingen gerealiseerd worden. Tom heeft na zijn studie Technische Informatica gewerkt als systeembeheerder bij een ICT-dienstverlener. Daar heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten van complete bedrijfsnetwerken van begin tot eind: installatie van apparatuur, VLAN-configuratie, installatie van diensten als internet en VoIP en werkplekbeheer. Ervaring die bij NDIX goed van pas komt in het contact met onze klanten.

Epke is actief bij het NOC en bij Operations, waar ze veel contact heeft met klanten en leveranciers. Hierbij levert ze onder andere informatie en helpt ze klanten met eventuele vragen en problemen over hun verbinding. Ook houdt ze zich intern veel bezig met contracten. Epke was voorheen werkzaam in de grafische sector bij een drukkerij, waarna ze de ICT-wereld is ingerold. Na het onderhouden van het NDIX NOC extern bij Deltics is ze bij NDIX begonnen toen het NOC over is gegaan naar eigen beheer van NDIX. Het leukste aan het werken bij NDIX vindt Epke het klantenaspect, waar ze graag haar best voor doet om er zo voor te zorgen dat klanten tevreden blijven.

Klaas heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Zo heeft hij 6 jaar bij Enertel en 10 jaar bij Ziggo gewerkt. Zijn ervaring met het bouwen van verbindingen voor Ziggo komt hem bij NDIX goed van pas. Hij is onderdeel van ons NOC-team en werkt onder andere aan de configuratie van VLAN’s, het onderzoeken en oplossen van storingen en het plaatsen van apparatuur in datacenters en op klantlocaties. Ook is hij betrokken bij de realisatie van grote projecten.

Luuk heeft Telematics gestudeerd aan de Universiteit Twente. Als studieopdracht heeft hij voor NDIX het dataverkeer op het NDIX-netwerk geanalyseerd en de groei van datastromen inzichtelijk gemaakt, waarna hij onderdeel werd van ons NOC-team. Hier werkt hij onder andere aan de configuratie van VLAN’s, het onderzoeken en oplossen van storingen en het plaatsen van apparatuur in datacenters en op klantlocaties. Ook is hij betrokken bij de realisatie van projecten.

Finance, Secretariaat & HR

Binnen NDIX is Jolanda verantwoordelijk voor Financiën en Personeel en daarnaast maakt zij onderdeel uit van het MT. Ze heeft dus een dubbelrol welke ze met veel enthousiasme vervult en perfect bij haar past. In deze groeiende organisatie vindt zij het fantastisch om hier de verantwoordelijkheid voor te mogen dragen. Een groeiend bedrijf zorgt voor veel ontwikkelingen, veranderingen en professionaliteit op deze twee vakgebieden. Jolanda heeft haar hele carrière deze dubbelrol vervult. Na haar studie bedrijfseconomie is Jolanda 12.5 jaar werkzaam geweest als groepscontroller bij de Rouweler Groep, een bedrijf waar vele activiteiten en processen aanwezig waren, met meerdere vestingen, franchise, inkoop wereldwijd, productie, assemblage. Haar rugzak met ervaring is daardoor goed gevuld. Het leukste vindt zij om altijd op zoek te zijn naar het verbeteren van de continuïteit van de onderneming op basis van cijfers en procesverbetering. Samenwerken met mensen is daarbij uiteraard het meest belangrijk.

Rosanne is het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers en bellers. Ze heeft de opleiding Algemeen Secretaresse gevolgd aan het ROC van Twente in Hengelo. Rosanne ondersteunt de NDIX-medewerkers met allerlei administratieve taken, bestellen van kantoorartikelen, en agendabeheer. Daarnaast neemt ze de inkomende telefoongesprekken aan en zorgt ervoor dat ze op correcte wijze doorverbonden worden met de juiste NDIX-medewerker, de bezoekers ontvangt zij met een kopje koffie en verwijst ze vervolgens naar de juiste ruimte.

Sinds 1 juli 2019 is Chantal in dienst als Assistent-Controller op de financiële afdeling. Na de HAVO heeft ze een toeristische opleiding gevolgd aan de MTRO te Zwolle. Tijdens deze opleiding kwam ze er achter dat haar hart meer bij de backoffice werkzaamheden ligt en na het behalen van haar diploma is ze terecht gekomen bij een productiebedrijf in Vroomshoop op de financiële administratie. Hier heeft ze zich verder ontwikkeld als boekhoudkundig medewerker en middels de avondopleiding Assistent-Controller aan de Open Universiteit te Zwolle is dit gelukt. Inmiddels ruim 20 jaar later heeft Chantal veel ervaring opgedaan als Assistent-Controller bij een aantal bedrijven in de regio. Met deze ervaring draagt ze haar steentje bij aan de financiële administratie.

Sales & Marketing

Dennis is senior accountmanager en houdt zich voornamelijk bezig met klanten en partners in Nederland en Duitsland. Hij is zijn hele carrière al werkzaam in de telecombranche. Ooit begon hij bij British Telecom en via een kleine omzwerving is hij terecht gekomen bij NDIX. Inmiddels is hij al sinds 2010 actief bij NDIX. Dennis geniet bij NDIX van de goede onderlinge sfeer binnen het bedrijf en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Bel hem met uw vragen of kom langs!

Dennis is sinds 2013 werkzaam voor NDIX waarbij hij al vele klanten heeft mogen helpen om het NDIX-netwerk als drager te gebruiken voor hun IT-infrastructuur. Met zijn jarenlange ervaring en hbo-opleidingen Technische Bedrijfskunde en Commerciële Economie als bagage helpt hij ook jou graag om het NDIX-netwerk in te zetten voor jouw organisatie. Naast de tijd die hij voor NDIX werkt staat hij graag op het voetbalveld, op ski’s, rijdt hij motor, en geniet hij van reizen.

Ulrich is afgestudeerd als geograaf en was voorheen werkzaam als project- en accountmanager bij verschillende organisaties in de ICT-branche. Ulrich is bij NDIX het aanspreekpunt voor klanten, partners en andere relaties uit Duitsland. Naast acquisitie en advisering van klanten behelst dit het informeren en aansluiten van nieuwe dienstaanbieders en infrastructuurpartners binnen het open breedbandmodel van NDIX.

Voordat Guido bij NDIX kwam, werkte hij meer dan 20 jaar in de verkoop van telecommunicatiesystemen en IT-oplossingen. Hij beschikt over een zeer uitgebreide kennis op dit gebied en is in Duitslands goed vertegenwoordigd. Guido is de contactpersoon voor onze Duitse klanten en partners. Hij is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en de ondersteuning van bestaande klanten en partners. Guido is een netwerker pur sang en heeft contacten met bedrijven in elke branche. Hij bezoekt veel netwerkbijeenkomsten. Hij houdt er van om nieuwe bedrijven te leren kennen en contacten te leggen. In zijn vrije tijd is hij actief bij een schietvereniging.

Monique is sinds augustus 2021 actief bij NDIX. Met een afgeronde opleiding MEAO Administratief heeft ze ervaring opgedaan bij de bedrijven Unimet en Keratile binnen de afdeling Planning en Inkoop. Bij NDIX werkt ze binnen de verkoop binnendienst als commercieel administratief medewerkster. Wat Monique heel erg bevalt binnen NDIX is de goede onderlinge sfeer.

Silvia is bij NDIX backofficemedewerker bij de Verkoop Binnendienst en Operations. Na onder andere gestudeerd te hebben op de Universiteit Twente, is ze werkzaam geweest als stafmedewerker logistiek en administratief medewerker bij verschillende bedrijven. Nu zorgt ze ervoor dat de inkoopfacturen en administratie binnen het CRM van NDIX goed verwerkt en gecontroleerd worden. Bij NDIX geniet ze van het enthousiasme binnen het team en de algemene goede sfeer bij het bedrijf.

Kathy heeft na haar marketingstudie aan de Hogeschool Enschede brede internationale ervaring opgedaan in commerciële functies, waarna het marketingvakgebied steeds meer begon te trekken. Bij een internationale machinefabriek was ze geruime tijd verantwoordelijk voor de marketing & communicatie. Nu is Kathy binnen NDIX werkzaam als Teamleider Marketing, waarbij ze leidinggeeft aan een team jonge enthousiaste marketeers. Daarnaast is ze werkzaam als loopbaan- en burnout coach, waarbij ze haar eigen paarden waar nodig ook in kan zetten. Als werkgever onderscheidt NDIX zich volgens Kathy door haar open en informele cultuur, waarbij werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen.

Joey is in februari 2021 bij NDIX gekomen als stagiair Online Marketing. Inmiddels is de stage afgerond en zit hij in de 4e jaar van zijn opleiding Commerciële Economie – Online Marketing. Nu vervult hij een parttimefunctie bij NDIX. Met zijn grafische achtergrond houdt hij zich veel bezig met visuele uitingen en (online) marketingcommunicatie campagnes. Het brede takenpakket en de mogelijk om zichzelf verder te ontwikkelen bevalt hem wel bij NDIX.

Na zijn studie Industrial Engineering & Management is Martien bij NDIX gestart en richt hij zich op de rol van NDIX in de Duitse markt. Al sinds de oprichting en de aanleg van een grensoverschrijdende glasvezelverbinding tussen Enschede en Münster is NDIX actief in beide landen. Met het leveren van internationale connectiviteit probeert NDIX grenzen weg te nemen en verbinding te stimuleren. De komende jaren worden daarbij tientallen industrieterreinen in het nabije Münster van glasvezel voorzien en honderden bedrijven op het NDIX-netwerk aangesloten.

Automatisering

Als ware autodidact is Mark perfect geschikt voor deze branche. Met een verkorte ICT-opleiding en cursussen stoomde hij zich klaar en breidde hij zijn vaardigheden op het gebied van techniek en grafisch vormgeven uit. Mark heeft gewerkt als systeembeheerder en bij de support bij grote bedrijven. Tussendoor is hij ook zelfstandig ondernemer geweest voor het maken en beheren van websites en apps. Bij NDIX verdeelt Mark zijn taken als systeembeheerder en webdesigner. Hij vindt het fascinerend om mee te werken aan de groei bij NDIX, waar het innovatieve en vooruitstrevende hoog in het vaandel staan.

Jarno heeft tijdens zijn studie HBO-ICT Software Engineering aan de Saxion Hogeschool te Enschede, gewerkt aan een prototype van een NDIX klantenportaal. Na zijn studie is hij onderdeel geworden van het softwareteam binnen NDIX, waarbij hij verder werkt aan de ontwikkeling van het klantenportaal en ook begeleiding geeft aan een jong, enthousiast team van programmeurs. Naast zijn werkzaamheden aan het klantenportaal is hij ook bezig om samen met het NOC software te ontwikkelen dat het netwerkbeheer moet bevorderen.