NDIX in de media, November 2022 - NDIX

1 december 2022

NDIX in de media
November 2022

De afgelopen maand is NDIX meermaals verschenen in de media. Onze medewerkers vertellen hier onder andere over hun werkzaamheden bij NDIX, het belang van een veilige verbinding en de uitbreiding van het NDIX netwerk. Voor NDIX allemaal belangrijke ontwikkelingen waar we erg trots op zijn.

Interview van Twente Board

Onze NOC medewerkster Epke Pool is geïnterviewd door de Twente Board over de nog steeds groeiende behoefte van digitale verbindingen. Met de glasvezelverbindingen van NDIX heb je niet alleen een snelle verbinding, maar heb je ook een veilige verbinding over het privé netwerk van NDIX. Bewustwording voor de noodzaak van veilige dataverbindingen groeit. Steeds meer bedrijven weten NDIX te vinden voor veilige netwerkaansluitingen.

Interview OCT magazine

Naast Epke is ook onze NOC manager Thomas van de Lagemaat geïnterviewd voor een artikel in het magazine van Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT). NDIX verzorgt samen met Glasnet Tiel een glasvezelnetwerk voor de bedrijven in Tiel. De snelheden van dit netwerk zijn nu verhoogd naar 10 Gb/s.