Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Netwerkverbindingen

Met uw NDIX-aansluiting kunt u directe koppelingen maken tussen bijvoorbeeld bedrijfsvestigingen, netwerken en datacenters. Koppelingen via ons netwerk zijn WDM-kanalen of privéverbindingen op ethernetniveau via VLAN’s. Dit soort koppelingen bieden meer snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid dan koppelingen via internet zoals VPN.

U kunt dus kiezen uit het gebruik van VLAN’s of WDM-kanalen.

VLAN

VLAN’s zijn flexibeler in het gebruik doordat NDIX wijzigingen binnen drie werkdagen uitvoert. Daarnaast zijn ze binnen het NDIX-netwerk kosteloos inbegrepen bij een NDIX-aansluiting. De enige beperking wordt gevormd door de bandbreedte van uw NDIX-aansluitingen op de verschillende locaties die u koppelt. U bent zelf verantwoordelijk voor de verdeling van die capaciteit over de verschillende VLAN’s die u gebruikt.

WDM

WDM-kanalen zijn vergelijkbaar met eigen glasvezels tussen uw locaties. De levertijd en prijs verschillen afhankelijk van de lengte van de verbindingen. U bepaalt zelf met uw apparatuur welke bandbreedte u realiseert over WDM-kanalen. De huidige beschikbare interfaces gaan al tot 100 Gbit/s en er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van interfaces voor 500 Gbit/s en 1 Tbit/s.

Bedrijfsvestigingen koppelen data delen via een supersnel en veilig netwerk

Heeft u meerdere bedrijfsvestigingen? Verbind ze dan aan elkaar tot één supersnel en veilig bedrijfsnetwerk. Zo kunt u uw ICT-infrastructuur centraal inrichten en kunnen uw medewerkers op dezelfde server werken. Data kan veilig en makkelijk gedeeld worden tussen verschillende vestigingen en ICT-diensten hoeven maar één keer centraal ingekocht te worden. Eén externe internetaansluiting en één externe telefoonaansluiting zijn dan voldoende. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Netwerkinfrastructuren koppelen vergroot het aanbod ict-diensten voor uw klanten

Koppel uw glasvezelnetwerk met het NDIX-netwerk. Hierdoor wordt de geografische reikwijdte van uw netwerk vergroot en krijgen uw klanten in één keer een groot aantal ICT-diensten en aanbieders beschikbaar: een absolute meerwaarde voor uw netwerk. Aanbieders op uw netwerk kunnen hun diensten aanbieden aan de NDIX-klanten en daarmee hun afzetgebied vergroten. Uw klanten kunnen bedrijfsvestigingen elders in Nederland en Duitsland kosteneffectief met elkaar verbinden via NDIX en alle aan ons gekoppelde netwerken.

Datacenters koppelen realiseer redundantie of back-up locatie

server-90389 960 720

Postcodecheck glasvezel

Doe de glasvezel check! Ligt er zakelijk glasvezel op de gewenste locatie? Vul hier de postcode, huisnummer en eventueel toevoeging in om de beschikbaarheid te checken.

Infrastructuurpartners Glasvezelnetwerken

20181030 Logos infrastructuurpartners website Pagina 1