Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Glasvezelnetwerk aansluiten op de digitale marktplaats

Heeft u een glasvezelnetwerk waarover u uw klanten een breed scala aan diensten wilt bieden? Of wilt u een bedrijventerrein, stad of gemeente met glasvezels ontsluiten? Wij kunnen bij u een kant-en-klaar opstappunt naar onze digitale marktplaats realiseren. Daarmee voorziet u uw infrastructuur van een maximale meerwaarde voor uw (potentiële) klanten. Zij kunnen dan van alle aanbieders en diensten op onze digitale marktplaats gebruikmaken of zelf diensten aanbieden. Verbindingen met eigen vestigingen of met partners elders in Nederland zijn kosteneffectief mogelijk.

Hoe werkt het?

Wij installeren een lokale marktplaatslocatie die we verbinden met het ndix-netwerk. De marktplaatslocatie bestaat uit een switch in een lokaal datacenter, een lokale wijkcentrale of een straatkast. We zorgen voor het ontsluiten van uw glasvezelinfrastructuur op de marktplaatslocatie en beheren het geheel voor u, inclusief onze apparatuur op de klantlocatie (CPE’s).

Connectiviteit aangepast aan uw wensen

Afhankelijk van uw wensen en de lokale omstandigheden bieden wij u een passende oplossing aan. Het palet aan mogelijkheden reikt van de minimale variant, waarbij u alleen een ndix-poort op een bestaande ndix-locatie afneemt, tot de mogelijkheid dat ndix alles voor u verzorgt. Dan regelen wij de aanleg en het beheer van de glasvezels, de realisatie en het beheer van de lokale marktplaats (altijd inclusief koppeling op ndix), de acquisitie van de klanten en zelfs de gehele administratie en facturering in opdracht van u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Postcodecheck glasvezel

Doe de glasvezel check! Ligt er zakelijk glasvezel op de gewenste locatie? Vul hier de postcode, huisnummer en eventueel toevoeging in om de beschikbaarheid te checken.

Smartcity