Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Datacenterconnectiviteit

Heeft u apparatuur in meerdere datacenters staan? Wilt u een redundante ring maken of een tweede back-up locatie voor meer bedrijfszekerheid? Of wilt u als dienstaanbieder in een ander datacenter connecteren met een andere aanbieder? Hiervoor kan NDIX een koppeling tussen twee of meer datacenters leveren. Alle datacenters aangesloten op het NDIX-netwerk kunnen direct door ons gekoppeld worden. Deze koppelingen worden tot stand gebracht door kosteloze VLAN’s. Het enige dat u nodig hebt is een NDIX-poort in elk data-center dat gekoppeld moet worden. Als alternatief kunt u tussen datacenters eigen WDM-kanalen verkrijgen.

Op het NDIX-netwerk kunt u zien welke datacenters al zijn aangesloten. Staat uw datacenter er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij werken samen met bijna alle glasvezelpartners in Nederland, waardoor het bijna altijd mogelijk is een verbinding te realiseren.

Tarieven NDIX-poort in datacenter

eenmalig tarief maandelijks tarief
100 Mbit/s € 500,- € 200,-
1 Gbit/s € 500,- € 375,-
10 Gbit/s op aanvraag op aanvraag

Voorwaarden NDIX-poort in datacenter

  • Levering is afhankelijk van de beschikbare capaciteit.
  • De contractsduur is 36 maanden.
  • Poort is exclusief patching.
  • Tarieven zijn excl. BTW.
  • Tarieven zijn geldig in alle datacenters waar een NDIX-locatie aanwezig is.

Postcodecheck glasvezel

Doe de glasvezel check! Ligt er zakelijk glasvezel op de gewenste locatie? Vul hier de postcode, huisnummer en eventueel toevoeging in om de beschikbaarheid te checken.

server-90389 960 720