Jaaroverzicht 2022 - NDIX

19 december 2022

2022 bij NDIX

2022 was een jaar van grote ontwikkelingen bij NDIX. Allereerst hebben we een grote metamorfose ondergaan met de lancering van onze nieuwe huisstijl, Next Level. Bovendien hebben wij dit jaar ons klantenportaal gelanceerd, waarmee het nog makkelijker wordt voor (nieuwe) klanten om hun aansluiting te regelen en contact op te nemen met NDIX. We zijn erg trots op het BREKO certificaat wat we dit jaar hebben ontvangen en uiteraard zijn we erg blij met en trots op de blijvende groei van het aantal bedrijven dat voor NDIX kiest, waaronder het bedrijventerrein H2O waar wij dit jaar het glasvezelnetwerk hebben overgenomen.

Lancering nieuwe huisstijl
NEXT LEVEL

In maart 2022 hebben wij onze nieuwe huisstijl geïntroduceerd, Next Level. Next Level, dat is wat NDIX belooft aan klanten en partners als het op hun bedrijfsnetwerk aankomt, van MKB-bedrijven tot aan organisatie met meerdere instellingen. Dit heeft NDIX voor ogen aan de hand van vier pijlers: Next Level Security, Next Level Infrastructure, Next Level Knowledge en Next Level Service. Met de introductie van de huisstijl hebben we ook een nieuwe website gelanceerd. Met Next Level Connectivity gaan we voor een website waarbij gebruikersgemak altijd vooropstaat.

Lancering klantenportaal

Naast een nieuwe huisstijl en daarbij passende website, hebben we dit jaar ook ons klantenportaal gelanceerd. Via het klantenportaal kunnen bestaande klanten hun contracten inzien en gemakkelijk nieuwe VLAN’s aanvragen. Nieuwe klanten kunnen via de postcode check direct een indicatie krijgen voor een aansluiting bij hun bedrijf en direct een offerte aanvragen voor een verbinding.

Het komende jaar zullen we volop blijven ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden toevoegen aan het klantenportaal. Zo kunnen klanten binnenkort via het klantenportaal een overzicht vinden van alle dienstaanbieder en hun diensten. Ook als je (nog) geen klant bent van NDIX is het mogelijk om van de mogelijkheden van het klantenportaal gebruik te maken. Maak daarom nu een account aan voor het klantenportaal!

Echte Glasfaser Qualitätssiegel

Ontvangst BREKO certificaat

Begin september mocht NDIX het BREKO-certificaat “Echte Glasfaser” ontvangen. Het kwaliteitszegel bevestigt dat NDIX een betrouwbare vezelpartner in Duitsland is. Als bedrijf zijn wij blij met dit certificaat en zullen wij ernaar blijven streven producten en diensten van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Overname H2O

NDIX heeft het glasvezelnetwerk van Bedrijvenpark H2O heeft overgenomen. Het begin van een samenwerking waar wij erg naar uitkijken! Bedrijvenpark H2O is direct gelegen aan de A28 en A50 en daardoor perfect bereikbaar. H2O biedt alle ruimte om te ondernemen voor kleine en middelgrote bedrijven in de economisch sterke regio Zwolle.

De bedrijfsvereniging H2O heeft NDIX geselecteerd vanwege de keuzevrijheid van ons open model. Hiermee zijn de belangen van alle verschillende ondernemers gewaarborgd en is er voor elke partij een passend aanbod.

Deze samenwerking laat ook maar weer eens zien dat het NDIX-model goed werkt voor bedrijventerreinen met hun eigen glasvezelnetwerk. Een mooi voorbeeld van hoe wij het afgelopen jaar ons netwerk hebben kunnen uitbreiden.