DSE2022 - NDIX

18 mei 2022

DSE 2022

Congress voor IT-strategieën en digitale waardecreatie

Digital Summit Euregio 2022

Goede gesprekken, boeiende lezingen en discussierondes, netwerken en gedachtes uitwisselen aan het buffet en aan de bar, dát is Digital Summit Euregio.

 

De congress voor IT-strategieën en digitale waardecreatie, die tien jaar geleden door het IT-Forum Nord Westfalen in het leven werd geroepen als een klein netwerkevenement voor IT-bedrijven in de regio, heeft zich ten slotte ontwikkeld tot een showcase voor de innovatieve technologieregio Euregio met laatst meer dan 700 online deelnemers.

 

De Digital Summit Euregio, kortweg #DSE2022, zal op 18 mei 2022 in hybride vorm plaatsvinden – met een exclusief programma ter plaatse in Münster in Westfalen en een gediversifieerd online aanbod. Duitse en Nederlandse digitaliseringsexperts zullen in twee parallelle lezingen spreken over IT-strategieën en concrete toepassingen presenteren, bijvoorbeeld over de thema’s KI, Gaia-X en IT-beveiliging, digitale discussiëren over bedrijfsmodellen en verslag doen van succesverhalen in de Euregio. Start-ups kunnen hun oplossingen weer in het kader van een wedstrijd presenteren.

 

De #DSE2022 richt zich op directeuren, CEO’s, CIO’s en IT-managers van kleine en middelgrote ondernemingen en op geïnteresseerden m.b.t. digitale onderwerpen – uit de wereld van oprichters en start-ups uit Noord-Westfalen en Nederland.