Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Doe de connectiviteitscheck

Is een betrouwbare verbinding belangrijk voor je organisatie? En wil je veilig gegevens van klanten verwerken?

Wij gaan ervan uit dat je deze vragen met een volmondig “JA” hebt beantwoord.

Ook wij vinden connectiviteit erg belangrijk, zie het als het fundament van je bedrijfsvoering. Zonder goede connectiviteit kunnen medewerkers én de organisatie niet optimaal functioneren.

Of het nou gaat om internet en telefonie, het koppelen van bedrijfslocaties, oplossingen voor internationale vestigingen of datacenterconnectiviteit: bij NDIX kunnen we dit allemaal voor je regelen. Ook denken we graag mee in een meerjarenplan, zodat de IT binnen je organisatie voorbereid is op de toekomst.

GEBOREN EN GETOGEN IN TWENTE

NDIX: Nederlands-Duitse Internet Exchange – geboren en getogen in Twente. Met een team van ruim 40 medewerkers creëren we (maatwerk)oplossingen voor bedrijven en instellingen in Nederland en Duitsland. Dat doen we vanuit ons kantoor in Enschede. Voor ons is elke klant bijzonder en met ons enthousiasme en Twentse nuchterheid helpen we iedereen graag vooruit in goede connectiviteit! 

FUNDAMENT IN IT VERSTEVIGEN
Doe de connectiviteitscheck en wij helpen je graag op weg om je fundament in IT te verstevigen. Je hoeft geen dure consultancy-uren te verwachten. Na ontvangst van het formulier nemen we vrijblijvend contact met je op om te inventariseren waar jij behoefte aan hebt. 

ndix-partner-brochure-1

Doe de connectiviteitscheck