17 december 2021

2021 bij NDIX

In 2021 hebben we ondanks alle coronamaatregelen toch veel mooie dingen mogen meemaken als bedrijf. In dit artikel zetten we een aantal van deze momenten op een rijtje en bieden we zelfs een kijkje in de toekomst.

20-jarig bestaan van NDIX

Dit jaar vierde NDIX dat het 20 jaar bestaat. Sinds 2001 is NDIX uitgegroeid tot het grensoverschrijdende netwerk dat het vandaag de dag is. We hopen ons platform nog verder uit te kunnen breiden in de komende jaren samen met onze partners en dienstaanbieders. Een terugblik op de afgelopen 20 jaar NDIX is hier terug te lezen.

Het MSP-Café bij NDIX

Op 29 april kwam de MSP Society langs bij NDIX voor een uurtje aan gezelligheid en gesprekken met en over MSP’ers. Directeur Jeroen en Innovatie- en Risicomanager Dylan spraken namens NDIX over de geschiedenis van ons bedrijf en de ontwikkelingen die zich binnen de branche plaatsvinden. Ook waren de bedrijven Loogisch, Geuzenet, Jabra en Speakup aanwezig bij dit event. De hele uitzending is hier terug te bekijken.

Start project Münster

NDIX helpt graag met het verbeteren van de glasvezelinfrastructuur binnen Duitsland en zo ook in Münster. Op 17 november werd het officiële moment gevierd met een zogeheten ‘’Spatenstich’’. Bedrijven binnen bedrijventerreinen in Münster komen in aanmerking voor een glasvezelverbinding geleverd door NDIX. Meer informatie over dit project is te vinden op onze website, evenals een persbericht over het fotomoment.

Gamen bij WIRWAR

Dit jaar sponsorde NDIX enkele evenementen, waaronder het gamingevent WIRWAR. Dit evenement vond plaats op 15 oktober, met NDIX als verbindingleverancier én als sponsor van meerdere gametoernooien. In de Grolsch Veste was het een gezellige dag met een LAN-party en vele toernooien en als klap op de vuurpijl wonnen enkele medewerkers van NDIX ook nog een paar gametoernooien. De aftermovie van WIRWAR is hier te zien.

NDIX werkt mee aan TUCCR

Als founding partner maakte NDIX deel uit van de opening van TUCCR: Twente University Centre for Cybersecurity Research. NDIX hecht veel waarde aan het veiligheid van het NDIX-netwerk en daarom is het trots om met vele bedrijven en instanties samen te werken aan het thema cybersecurity. Het artikel over TUCCR is hier te lezen.

NDIX als sponsor van Future of Twente

Future of Twente is een initiatief dat zich inzet voor de ontwikkeling van vrouwelijk talent in de regio Twente. Inmiddels is Future of Twente ook te zien op de shirtjes van de FC Twente Vrouwen als hoofdsponsor. NDIX steunt dit initatief en is een partner van Future of Twente. Over deze samenwerking is hier meer te lezen.

De connectiviteitsketen van Rehema

Het netwerk van NDIX is complex en bevat veel meer componenten dan alleen de connectiviteit die NDIX levert. Samen met bijvoorbeeld TReNT Glasvezel en Fundaments vormt NDIX een keten, waarmee een bedrijf zoals Remeha een goed, stabiel en veilig netwerk heeft. Om dit in beeld te brengen, is er een filmpje gemaakt over de connectiviteitsketen van Remeha. Het filmpje is hier te bekijken.

NDIX Kerstkaart 2021

Vragen voor NDIX?

Meer artikelen en nieuwsberichten

Duurzaamheid met glasvezel
Duurzaamheid met glasvezel: energie efficiënte connectiviteit
11 augustus 2022

Glasvezel is duurzamer dan koperen (xDSL) kabels, vooral wanneer er met hogere bandbreedtes gewerkt wordt. Maar ook de productiegrondstof en het extractieproces zijn veel minder...

Lees meer
Next Level Connectivity logo
NDIX: Next Level Connectivity
31 maart 2022

Welkom bij het nieuwe NDIX! Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website. Met trots presenteren we daarom onze volledig vernieuwde website waarbij gebruikersgemak...

Lees meer
Dataprivacy
Cybercriminaliteit en Dataprivacy: Trends en Ontwikkelingen
28 januari 2022

Voor NDIX is en blijft cybersecurity een ontzettend belangrijk thema en is de integriteit van privédata een must. Met wetten wordt het verkeerd inzetten van...

Lees meer