Nieuws

Uitnodiging: NDIX Dag 2017

Vier samen met ons de jubileumeditie van de NDIX Dag!

Actietarief 1Gbit/s-glasvezel in Deventer

Samen met glasvezelleverancier Fiber Direct kunnen we nu een glasvezelverbinding van 1Gbit/s 1:1 inclusief NDIX-aansluiting aanbieden voor maar € 150,- per maand. Via de aansluiting zijn alle aanbieders op onze digitale marktplaats beschikbaar om uit te kiezen voor uw ICT-diensten.

NDIX neemt belichting glasvezelnetwerk SBBU/GFU over

De belichting van het open glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen in Uden is overgegaan naar NDIX. De open operator uit Enschede heeft het netwerk voorzien van nieuwe switchapparatuur en bij alle klanten nieuwe apparatuur geplaatst. Hierdoor voldoet het netwerk weer aan de nieuwste standaarden en zijn ook hogere snelheden tot 1Gbit/s beschikbaar gekomen. Bijkomend voordeel is dat NDIX het netwerk heeft aangesloten op haar digitale marktplaats voor ICT-diensten. Daar bieden meer dan 90 aanbieders alle denkbare zakelijke dienstverlening aan, zoals internet, IPTV, VoIP- en clouddiensten.

Enschede Marathon weer live bij RTV Oost via NDIX

Op zondag 23 april zendt RTV Oost weer live uit vanaf de Enschede Marathon. De beelden, interviews met deelnemers en sfeerverslagen worden vanuit het centrum van Enschede via de evenementenaansluiting van NDIX verzonden naar de studio van RTV Oost.

Verbeterde peeringmogelijkheden op AMS-IX via NDIX

Peering op de AMS-IX was al mogelijk via het NDIX-peeringplatform, zij het met een beperkte capaciteit voor alle peeringpartners samen. Vanwege de grote behoefte aan peering op de AMS-IX is NDIX reseller van AMS-IX geworden. U kunt nu een eigen en dedicated VLAN naar het AMS-IX peering-platform verkrijgen via NDIX.

Glasnet Buren verhoogt glasvezelsnelheid naar 1Gbit/s

Goed nieuws voor alle ondernemers die nu een 100Mb/s aansluiting hebben van Glasnet Buren, deze wordt zonder extra kosten verhoogd naar 1Gbit/s 1:1. Dankzij innovatieve technische ontwikkelingen en een betrouwbaar eigen glasvezelnetwerk kan Glasnet Buren ondernemers nog beter faciliteren.

Uitgelicht: Dienstaanbieders aan het woord

Voorheen was het ‘dichtgooien’ van de lijn bij een DDoS- of distributed Denial of Service-aanval de enige oplossing om de server te ontlasten. Een bijeffect is echter dat u, en uw klanten, dan niet bij de mail-, web- of applicatieserver kunnen. Bescherm daarom uw bedrijfskritische data met de DDoS-wasstraat van Fundaments.

Uitgelicht: Dienstaanbieders aan het woord

BIT ondersteunt zakelijke gebruikers met datacenter-, netwerk- en hostingdiensten. Onze oplossingen en diensten moeten aansluiten bij de praktijk van onze klanten. Eisen, wensen en situaties verschillen, dus we gaan altijd eerst in gesprek voordat we met een oplossing komen.

Uitgelicht: Dienstaanbieders aan het woord

Wij zijn Altios: Een ervaren ICT dienstverlener gevestigd in het mooie centraal gelegen groene Apeldoorn. Als fan en partner van Microsoft helpen wij organisaties op hun “weg naar slimmer samenwerken” in de Microsoft Cloud.

Actietarief 1Gbit/s-glasvezel in Hardenberg

Vanaf nu geldt er een speciaal actietarief op de bedrijventerreinen Haardijk, Bruchterweg, Nieuwe Haven en Broeklanden in Hardenberg. Hier kost een 1Gbit/s 1:1 glasvezelverbinding inclusief NDIX-aansluiting nu slechts € 175,- per maand.