Standhouders NDIX Dag 2017

BBNL 800x400 Bij Breedband Nederland kunt terecht voor wholesalediensten, internet zakelijk en internet thuis. Op ons eigen glasvezelnetwerk leveren we wdm, mpls en IP-services in meer dan 15 datacenters binnen Nederland.

logo-brocade-black-red-rgb De netwerkoplossingen van Brocade helpen organisaties hun netwerken te transformeren naar innovatieve bedrijfsplatformen. Met oplossingen voor datacenters is Brocade toonaangevend bij het overstappen naar netwerken met New IP-infrastructuren die een vereiste zijn in het huidige tijdperk van digitale business. 

Cogent 800x400 Tier 1 Internet service provider. Een van de trouwe partners van NDIX als het aankomt op IP Transit.

Equinix breed

Equinix Managed Services biedt datacenterdiensten voor financiële instellingen, de overheid, het bedrijfsleven en IT dienstverleners in haar negen uiterst moderne datacenters in Nederland. Veiligheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, connectiviteit en dienstverlening zijn in robuuste processen georganiseerd en gecertificeerd.

2016 Logo iCW2020 fc 
TinyEye 800x400 Eén van de project waaraan NDIX deel neemt is ICW2020 over ICT in de gezondheidszorg. TinyEYE is één van de projectpartners. 

TinyEYE Europe is een online dienstverlener in de eHealth. Wij  bieden meertalige telelogopedie voor kinderen, ouderen en chronisch zieken. 

Met een realtime live verbinding in combinatie met honderden games leveren we hoogwaardige zorg op afstand rechtstreeks aan de cliënt. Anytime anywhere.


Loohuis 800x400Wij ontzorgen klanten in de meest uiteenlopende branches met onze hoofddisciplines:

  • complete beveiligingsoplossingen in alle voorkomende gebouwen en woningen
  • domotica-oplossingen
  • complete zakelijke communicatieoplossingen
  • netwerktechnische en systeemtechnische oplossingennovoserve logo Novoserve levert een volledig pakket van datacenterdiensten vanuit onze eigen datacentra in Nederland. Wij leveren verbindingen van DSL tot glasvezel en u kunt van ons (virtuele) servers afnemen of uw eigen servers plaatsen. Naast standaardoplossingen leveren wij maatwerkoplossingen op server en hostinggebied.


Riedel Logo 4c Riedel Networks biedt internationale verbindingen via MPLS, ethernet en/of IP-Sec aan tussen bedrijfslocaties van klanten en partners in meer dan 200 landen.  

logo signet bewerkt

Signet. Altijd online.
Dat is niet zomaar een kreet, dat is onze missie. Iedere dag weer, sinds 1996. Wij zijn van mening dat de toegang tot het internet net zo normaal is als water uit de kraan. Wij bieden de grootste dekking op zakelijke netwerken in Nederland, u kunt bij ons terecht voor internet, telefonie, diverse netwerk- en cloudtoepassingen.

Contict 800x400 Met Het Slimme Werken van Contict gaan wij verder dan alleen technische oplossingen. Het is hetgeen jij nodig hebt om het maximale uit jezelf, je medewerkers en je bedrijf te halen. Wij bieden de perfecte mix van verbindingen, telefonie en cloud diensten, volledig afgestemd op de wensen van jou en je medewerkers.

Logo-EtherkineticS contouren

EtherkineticS is het adviesbureau voor wie op zoek is naar gedegen & onafhankelijk advies over het efficiënt toepassen en gebruiken van Breedbanddiensten & Open Breedbandnetwerken. U kunt bij EtherkineticS terecht voor: Vraagbundeling op bedrijventerreinen, Koppelen van vestigingen, Open Breedbandverbindingen, Breedbanddiensten, Projectrealisatie, Breedband aftersales.

InCompanyMedia

InCompanyMedia is de aanbieder in Nederland van zakelijke (IP)TV. Het bedrijf is gespecialiseerd in IP-televisie via bestaande dataverbindingen. InCompanyMedia heeft doorgifte-overeenkomsten met alle grote (inter)nationale zenders afgesloten en kan daarom als onafhankelijke televisieprovider tv-kanalen aanbieden; al dan niet aangevuld met extra digitale diensten of interactieve tv-kanalen. 

studio mad bewerkt MADlab staat bij ons voor creativiteit en innovatie. Een soort laboratorium dat een virtuele broedplaats moet zijn voor mooie nieuwe dingen op nieuwe media gebied. MADlab biedt ons letterlijk de ruimte om experimenten uit te voeren op het gebied van video, animatie, augmented reality, virtual reality of projection mapping. 

Piramide ICT Services Logo CMYK 30cm 300dpi Gecertificeerd met ISO 27001 en ISAE Type 2. Levert Mobile Device Management (MDM), Clouddiensten, vDI en SecurityScans.

logo-200pxbreed

ROC van Twente is een regionaal opleidingscentrum dat onder meer de opleiding ICT verzorgt. Binnen de opleiding ICT wordt zowel niveau 2, als niveau 3 en 4 vertegenwoordigd.

UrbanMaker met witruimte

Als specialist voor additieve productie kan het team van URBANMAKER bogen op langjarige ervaring. Als full-service dienstverlener bij de productie van prototypes en kleine series levert het bedrijf URBANMAKER haar klanten de hele waardeketen: van idee en haalbaarheidsanalyse tot serieproductie.

Deltics 800x400 Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich kunnen richten op hun core business. Deltics biedt professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Wij verzorgen de IT-infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties als ROC van Twente, Twence, Gemeente Doetinchem, Saxion Hogescholen en Ziggo.

Genexis 800x400 Genexis is the European market leader in developing and delivering fiber-to-the-home (FTTH) equipment that connects the end users with the digital world. Our vision is to provide infinite fiber broadband connectivity, anywhere in the home, available to everyone. To make this a reality, our mission is to make in-home communication easy. 

InterDC 800x400 InterDC staat voor stabiele dataruimte waar u uw bedrijfskritische ICT-apparatuur veilig kunt onderbrengen. Ons datacenter in Enschede is uitgevoerd met dubbele voorzieningen (Tier 3) en is ISO 27001 gecertificeerd. Ook onze persoonlijke begeleiding wordt hoog gewaardeerd.

mit.data logo neu 20140428

mit.data GmbH is uw ICT-specialist met eigen datacenter in Münsterland. Wij zorgen ervoor:

  • dat uw ICT-omgeving werkt en veilig is
  • dat techniek weer leuk is

Wij ontwerpen ICT-omgevingen naar uw wensen en richten ze voor u in. Wij ontwerpen en implementeren met u samen, altijd met ons vizier op de toekomst gericht.  


logo-Previder-600x400 

rs logo cyan 4c cybersecurity 1

Cybersecurity made in Europe. Vertrouwen is goed, made in Europe is beter. De producten van Rohde & Schwarz Cybersecurity zijn ontwikkeld in Europa. Ze zijn "secure by design" en voorkomen proactief complexe aanvallen. Onze oplossingen beschermen wereldwijd ondernemingen en publieke instellingen tegen e-spionage en cyberaanvallen.

cropped-Logo

Weserve B.V. is een internet en cloud provider welke diensten levert aan IT partners waarbij de partner centraal staat voor de dienstverlening aan haar klant. Weserve kan met haar gekoppelde netwerken landelijk leveren op FTTO en FTTH.