Standhouders NDIX Dag 2017

20Creathon aangepast Eén van de projecten waaraan NDIX deelneemt is 20Creathon. 
20Creathon ontwikkelt diensten en producten voor maatschappelijke vraagstukken. Professionals. studenten en burgers werken samen aan vooraf gedefinieerde 'challenges' in een creatieve marathon: doelgericht teamwerk om in 24 of 48 uur concrete resultaten aan een vakjury te presenteren. Winnaars verdienen geld of steun voor doorontwikkeling van hun plan.

100FAT aangepast  Het bedrijf 100%FAT heeft samen met het lectoraat Media, Technology & Design van Saxion Hogescholen te Enschede de Data Skyline ontwikkeld: een data-dashboard in de vorm van een skyline waarop in de ramen van de gebouwen visualisaties van (realtime) data uit de stad te zien zijn.

BBNL 800x400 Bij Breedband Nederland kunt terecht voor wholesalediensten, internet zakelijk en internet thuis. Op ons eigen glasvezelnetwerk leveren we wdm, mpls en IP-services in meer dan 15 datacenters binnen Nederland.

Contict 800x400 Met Het Slimme Werken van Contict gaan wij verder dan alleen technische oplossingen. Het is hetgeen jij nodig hebt om het maximale uit jezelf, je medewerkers en je bedrijf te halen. Wij bieden de perfecte mix van verbindingen, telefonie en cloud diensten, volledig afgestemd op de wensen van jou en je medewerkers.

Logo-EtherkineticS contouren

EtherkineticS is het adviesbureau voor wie op zoek is naar gedegen & onafhankelijk advies over het efficiënt toepassen en gebruiken van Breedbanddiensten & Open Breedbandnetwerken. U kunt bij EtherkineticS terecht voor: Vraagbundeling op bedrijventerreinen, Koppelen van vestigingen, Open Breedbandverbindingen, Breedbanddiensten, Projectrealisatie, Breedband aftersales.

2016 Logo iCW2020 fc 
TinyEye 800x400 Eén van de projecten waaraan NDIX deel neemt is ICW2020 over ICT in de gezondheidszorg. TinyEYE is één van de projectpartners. 

TinyEYE Europe is een online dienstverlener in de eHealth. Wij  bieden meertalige telelogopedie voor kinderen, ouderen en chronisch zieken. 

Met een realtime live verbinding in combinatie met honderden games leveren we hoogwaardige zorg op afstand rechtstreeks aan de cliënt. Anytime anywhere.


Loohuis 800x400Wij ontzorgen klanten in de meest uiteenlopende branches met onze hoofddisciplines:

  • complete beveiligingsoplossingen in alle voorkomende gebouwen en woningen
  • domotica-oplossingen
  • complete zakelijke communicatieoplossingen
  • netwerktechnische en systeemtechnische oplossingennovoserve logo Novoserve levert een volledig pakket van datacenterdiensten vanuit onze eigen datacentra in Nederland. Wij leveren verbindingen van DSL tot glasvezel en u kunt van ons (virtuele) servers afnemen of uw eigen servers plaatsen. Naast standaardoplossingen leveren wij maatwerkoplossingen op server en hostinggebied.


Riedel Logo 4c Riedel Networks biedt internationale verbindingen via MPLS, ethernet en/of IP-Sec aan tussen bedrijfslocaties van klanten en partners in meer dan 200 landen.  

Saxion logo WEBDe opleiding HBO-ICT is onderdeel van de Academie Creatieve Technologie van Saxion. “ICT is overal” is het motto dat terugkomt bij de opleiding HBO-ICT, waarbij door ICT gedreven veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Een snel veranderend IT-landschap vraagt om een duidelijke profilering binnen het IT-werkveld. Voor de opleiding HBO-ICT is gekozen voor de profielen: Software Engineering, Business en IT Service Management. September 2017 start de opleiding ook met een deeltijd opleiding onder de vlag van de Saxion Parttime School.

logo-brocade-black-red-rgb De netwerkoplossingen van Brocade helpen organisaties hun netwerken te transformeren naar innovatieve bedrijfsplatformen. Met oplossingen voor datacenters is Brocade toonaangevend bij het overstappen naar netwerken met New IP-infrastructuren die een vereiste zijn in het huidige tijdperk van digitale business. 

Deltics 800x400 Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich kunnen richten op hun core business. Deltics biedt professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Wij verzorgen de IT-infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties als ROC van Twente, Twence, Gemeente Doetinchem, Saxion Hogescholen en Ziggo.

GemEnschedeRGB


De organisatie gemeente Enschede werkt voor de inwoners van Enschede, Boekelo, Glanerbrug en Lonneker. De stad heeft bijna 160.000 inwoners .Bij de Gemeente Enschede werken ruim 1800 medewerkers (op een formatie van 1350 fte). Internationaal is er een bloeiende samenwerking met het Chinese Dalian en het Amerikaanse Palo Alto.

InCompanyMedia

InCompanyMedia is de aanbieder in Nederland van zakelijke (IP)TV. Het bedrijf is gespecialiseerd in IP-televisie via bestaande dataverbindingen. InCompanyMedia heeft doorgifte-overeenkomsten met alle grote (inter)nationale zenders afgesloten en kan daarom als onafhankelijke televisieprovider tv-kanalen aanbieden; al dan niet aangevuld met extra digitale diensten of interactieve tv-kanalen. 

LucasIT Lucas IT B.V. (www.lucasit.nl) is toonaangevend in Twente en IT speler van formaat met meer dan 25 medewerkers. Sinds 1999 zijn we uw partner voor: Automatisering, Cloud, Internet, Telecom, Audiovisuele oplossingen en Printing. Daarnaast bieden we via onze zusteronderneming Inventus Online (http://inventus.online) webdesign en internet marketing. 

Piramide ICT Services Logo CMYK 30cm 300dpi Gecertificeerd met ISO 27001 en ISAE Type 2. Levert Mobile Device Management (MDM), Clouddiensten, vDI en SecurityScans.

logo-200pxbreed

ROC van Twente is een regionaal opleidingscentrum dat onder meer de opleiding ICT verzorgt. Binnen de opleiding ICT wordt zowel niveau 2, als niveau 3 en 4 vertegenwoordigd.

studio mad bewerkt MADlab staat bij ons voor creativiteit en innovatie. Een soort laboratorium dat een virtuele broedplaats moet zijn voor mooie nieuwe dingen op nieuwe media gebied. MADlab biedt ons letterlijk de ruimte om experimenten uit te voeren op het gebied van video, animatie, augmented reality, virtual reality of projection mapping. 

logo signet bewerkt

Signet. Altijd online.
Dat is niet zomaar een kreet, dat is onze missie. Iedere dag weer, sinds 1996. Wij zijn van mening dat de toegang tot het internet net zo normaal is als water uit de kraan. Wij bieden de grootste dekking op zakelijke netwerken in Nederland, u kunt bij ons terecht voor internet, telefonie, diverse netwerk- en cloudtoepassingen.

UT Logo Black NL

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech, human touch. Onderwijs en onderzoek dat er toe doet. Jonge mensen opleiden voor de toekomst. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving en complexe kennis omzetten in economische bedrijvigheid. 

Cogent 800x400 Tier 1 Internet service provider. Een van de trouwe partners van NDIX als het aankomt op IP Transit.

Equinix breed

Equinix Managed Services biedt datacenterdiensten voor financiële instellingen, de overheid, het bedrijfsleven en IT dienstverleners in haar negen uiterst moderne datacenters in Nederland. Veiligheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, connectiviteit en dienstverlening zijn in robuuste processen georganiseerd en gecertificeerd.

Genexis 800x400 Genexis is the European market leader in developing and delivering fiber-to-the-home (FTTH) equipment that connects the end users with the digital world. Our vision is to provide infinite fiber broadband connectivity, anywhere in the home, available to everyone. To make this a reality, our mission is to make in-home communication easy. 

InterDC 800x400 InterDC staat voor stabiele dataruimte waar u uw bedrijfskritische ICT-apparatuur veilig kunt onderbrengen. Ons datacenter in Enschede is uitgevoerd met dubbele voorzieningen (Tier 3) en is ISO 27001 gecertificeerd. Ook onze persoonlijke begeleiding wordt hoog gewaardeerd.

mit.data logo neu 20140428

mit.data GmbH is uw ICT-specialist met eigen datacenter in Münsterland. Wij zorgen ervoor:

  • dat uw ICT-omgeving werkt en veilig is
  • dat techniek weer leuk is

Wij ontwerpen ICT-omgevingen naar uw wensen en richten ze voor u in. Wij ontwerpen en implementeren met u samen, altijd met ons vizier op de toekomst gericht.  


logo-Previder-600x400Naast een breed aanbod aan IT-technologiën en -services staat Previder vooral voor een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen. Hierdoor zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Previder - It starts here! 

rs logo cyan 4c cybersecurity 1

Cybersecurity made in Europe. Vertrouwen is goed, made in Europe is beter. De producten van Rohde & Schwarz Cybersecurity zijn ontwikkeld in Europa. Ze zijn "secure by design" en voorkomen proactief complexe aanvallen. Onze oplossingen beschermen wereldwijd ondernemingen en publieke instellingen tegen e-spionage en cyberaanvallen.

SHEL0003 LogoSheltersuit produceert jassen met een aanritsbare slaapzak voor daklozen en vluchtelingen. Het atelier is gelegen in Enschede. In het atelier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voornamelijk Syrische vluchtelingen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen wereldwijd warmte te bieden. De stichting is grotendeels afhankelijk van donaties.

UrbanMaker met witruimte

Als specialist voor additieve productie kan het team van URBANMAKER bogen op langjarige ervaring. Als full-service dienstverlener bij de productie van prototypes en kleine series levert het bedrijf URBANMAKER haar klanten de hele waardeketen: van idee en haalbaarheidsanalyse tot serieproductie.

cropped-Logo

Weserve B.V. is een internet en cloud provider welke diensten levert aan IT partners waarbij de partner centraal staat voor de dienstverlening aan haar klant. Weserve kan met haar gekoppelde netwerken landelijk leveren op FTTO en FTTH.