Adviseurs

Wilt u hulp bij het maken van de juiste keuze uit het grote ICT-dienstaanbod op de digitale marktplaats van NDIX? Dan verwijzen we u graag door naar een onafhankelijk adviseur.

Kan NDIX mij niet adviseren?

Het grote aanbod van ICT-diensten is een uniek kenmerk van onze marktplaats. Het brengt echter met zich mee dat het voor sommige van onze klanten lastig is te bepalen van welke aanbieders zij diensten willen afnemen of hoe zij hiermee kosten kunnen besparen. Als onafhankelijke marktmeester kan NDIX de klant hierover niet van advies voorzien zonder onze neutraliteit in gevaar te brengen. Daarom brengen we altijd alle aanbieders bij onze klanten onder de aandacht en nooit één specifieke.

Onafhankelijk advies

Omdat we begrijpen dat het maken van de juiste keuze uit het grote aanbod niet voor elke klant gemakkelijk is, kunnen we u echter wel doorverwijzen naar een aantal adviseurs. Deze adviseurs hebben een overeenkomst met NDIX afgesloten waarin zij zich committeren aan het geven van onafhankelijk advies. Zij bieden zelf geen ICT-diensten aan en zijn niet gelieerd aan specifieke aanbieders. Zij kunnen advies geven over onder andere:

  • Inkoop van ICT-diensten
  • ICT-procesverbetering
  • Vraagbundelingstrajecten
  • Breedbandontwikkeling voor specifieke sectoren, zoals overheden, onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening of transport en logistiek.

Ook adviseur worden?

Neem contact op met NDIX voor meer informatie.